Lukulukko

Tervehdys pitkästä aikaa! Viimeisestä blogikirjoituksesta on vierähtänyt tovi. Huhtikuulla en julkaissut yhtäkään postausta. Huhtikuun alun sitkeä lukulukko vaihtui vapaaehtoiseen lukutaukoon. Kirjojen sijaan päätin vaihtelun vuoksi viettää vapaa-aikaa ruudun parissa. Minähän kuuluu siihen joukkoon, joka en yli kymmeneen vuoteen ole katsonut televisiota enkä muutenkaan katso mitään ohjelmia suoratoistopalveluista. Nyt kuitenkin aloitin katsomaan Syke-sarjaa ja lopun arvaattekin. Kaikki vapaa-aika on kulunut sarjaa katsoessa ja kirjojen pariin en ole  ehtinyt enkä malttanut palata ennen kuin olen sykettänyt tuon sarjan loppuun. Tällä hetkellä olen katsonut 10 kautta, joten hyvässä vauhdissa ollaan. Olen aiemmin katsonut tuota sarjaa jokunen vuosi sitten ja nyt halusin jatkaa sen katsomista, mutta koska en ollut varma montako kautta olen sitä katsonut niin päätin aloittaa koko sarjan alusta. Palaillaan blogin pariin jossain vaiheessa!

Aurinkoa kevääseen! 😎

kulttuuri oma-elama
Kommentit (6)
  1. Lukulukko, tuttu juttu! Koronan sairastaminen vei minulta lukemisen melkein neljäksi viikoksi. Onneksi nyt taas sujuu! Sarjakoukkukin on ihan kiva – ainakin vaihtelua. Mitä katsot seuraavaksi?

    Minna

    1. Onneksi sinun lukulukkosi aukesi ja nyt taas lukeminen sujuu. Minä hiljalleen tuumailen mihin kirjaan tarttuisin ensimmäisenä. Sarjojen katsominen on kivaa vaihtelua. Mädät omenat houkuttaisi ehkä seuraavaksi. 😊

  2. Sarjakoukussakin on kiva olla, vaikka lukeminen ihanaa onkin! 🤩

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *