1/10/2015

Tyhjä ajatus

Syyskuun viimeinen ilta päättyi työavainten luovuttamisella haikealla mielellä. Lokakuun ensimmäinen päivä alkoi niin, että olen ekaa kertaa sitten täytettyäni 18 vuotta vain opiskelija. Paikka, jossa olen ollut töissä kuluneet 13 kuukautta on ollut ehdottomasti CV-listaltani kivoin, mutta en voi sanoa ettenkö tule nauttimaan ylimääräisestä vapaa-ajasta. Vapaa-ajasta, jonka aion käyttää blogiin ja siihen, että voin viedä bloggaamisen ammattimaisempaan suuntaan.

(Ja kavereihin, raakaherkkujen leipomiseen, pidempiin yöuniin, sarjamaratoneihin, joogaan, lukemiseen ja ehkä, vain ehkä, välillä voi tulla sellaisia iltoja kun ei olekaan mitään tekemistä. En muista miltä se edes tuntuu.)

Nyt kuitenkin taas opinnäytetyön kimppuun. Vietin eilen ennen töitä koko päivän koulussa kirjoittamassa opparisuunnitelmaa enkä valehtele kun sanon että seinät tuntui kaatuvan päälle. Mulle tuli joku totaalinen este vastaan enkä seitsemän tunnin istumisen aikana saanut ainuttakaan järkevää lausetta aikaiseksi. Ravasin neljä kertaa alakerrassa hakemassa kahvia ja purin kaikki kynteni poikki. Tänään on onneksi ollut parempi päivä, ja olen paiskinut duunia eilisenkin edestä.

Muut ohjelmanumerot tänään tylsän opparin rinnalla: 1) aamulenkki 2) Kakkugalleriaan juhlimaan 14-vuotta täyttänyttä serkkuani 3) gluteenittomien pizzojen pyörittely murun kanssa. (Ollaan aloitettu kotona lähes kokonaan gluteeniton ruokalinja, siitä ehkä lisää myöhemmin.)

Kertokaapas, millä fiiliksillä teidän lokakuu on alkanut?

Toppi: H&M
Hame: BikBok
Kengät: Pieces

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Ai sitäkö se olikin, että kuu vaihtui, kun maailma tuntuu pyörivän ympärillä yhtä isommalla vaihtella? Terv. nimim. vaihtohakemusta ja gradun tutkimussuunnitelmaa askarrellessa... :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha kenties, kenties... vaihtohakemusta, ihanaa! *kateellinen ja iloinen at the same time*

Kommentoi