12 kuvaa ja hetkeä viikonlopulta

Tyhjä ajatus

Viikonloppu oli ihana.

Se alkoi pitkällä ja rauhallisella aamulla Istanbulissa. Sai herätä rakkaan vierestä, ikkunasta kantautui ruuhkaisen kadun ääniä ja oman fiiliksen pystyi pukemaan yhteen virkkeeseen: matka oli mahtava mutta on myös mukava palata kotiin.

Viimeiset maisemat Istanbulista ennen lentokentälle lähtöä. Poikaystäväni unohti arvokkaan rannekellonsa hotellille, mutta henkilökunta lupasi pitää sitä siellä kuusi kuukautta - loistava syy palata Istanbuliin puolen vuoden sisällä.

Kotona odotti neljä purettavaa matkalaukkua ja tyhjä jääkaappi. Pesimme pyykkiä mutta tilasimme vastapainoksi pad thaita.

Heräsin seuraavana aamuna ilman herätyskelloa jo viiden jälkeen. Vietin koko aamun koneella, ennen kuin lähdin lenkille ja arvatkaa mitä - mä eksyin. Eksyin mun vakio viiden kilsan lenkillä, jonka oon juossut ehkä 20 kertaa aikaisemmin. Vitsi, oon todellakin ollut kauan poissa.

Kotiin löytämisen ja suihkun jälkeen lähdin toiselle aamiaiselle vanhemmille jossa näin siskonpoikaani ja se riemu... Oikeesti, en mä voi edes kuvailla sitä, turha edes yrittää.

Iltapäivällä menin kuluttamaan pari tuntia kirjastoon. Luin lempikiikkutuolissani Kaisa Viitasen Paperittomat jossa on Katja Tähjän upeat valokuvat. Todella merkillinen ja silmiäavaava teos.

Illalla tapasin kolme rakasta ystävääni hääravintolassamme, jossa valitsimme viinit häämenuumme. Keskustelimme häistä (apuaaa oon niin innoissani!!) ja lopulta pienessä hiprakassa kaikesta muustakin laidasta laitaan. Kiireetön lauantai-ilta parhaiden tyyppien kanssa on niin arvokasta. Ja kun viinit lopulta loppuivat monen tunnin jälkeen, lähdimme tasoittamaan tilannetta Vapianoon. :D Aivan ihana ilta!

Eilisten viinien ja kellonajan siirtymisen takia heräsin tänään vähän myöhemmin. Söin granolaa (Urtekramin crunch & choco, paras) ja kirjoitin blogia.

Aamupäivällä kävin kävelyllä.

Ja kävely päättyi tänäänkin vanhemmille... Ja taas ajanviettoa maailman ihanimman palleron kanssa - eikä äidin letuissakaan ole valittamista.

Päivällä ei ole tapahtunut mitään mielenkiintoista: kuvienkäsittelyä, meileihin vastaamista ja yhden isomman tekstin aloittamista. Illalla odottaa vielä sauna, kasvonaamio ja poikaystävän kasvispihvit.

Toivottavasti teidän viikonloppu on sujunut mukavasti. <3

 

Ps: Alla vielä kuluneen viikon postaukset, mikäli jokin kirjoituksista on jäänyt välistä:

 

Taukoa tauosta: terveisiä Istanbulista

Mitä tapahtui kun päätin vähän hengähtää?

3x näitä kirjoja luin matkalla

Jos mulla olisi enemmän rahaa... Olisinko onnellisempi?

12 kuvaa ja hetkeä viikonlopulta

 

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Niiiiiin rennolta kuulostava viikonloppu! <3 Ihanaa uutta viikkoa! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Heräsin tänäänkin hymy huulilla kun viikonloppu oli vielä tuoreessa muistissa. :) Kiitos paljon ihana ja sinne myös. <3 Toivottavasti sun päivät on täynnä aurinkoa ja iloa. :)

Kommentoi