12x hetki Australiassa

Tyhjä ajatus

Lasi samppanjaa ja kurpitsapitsan slaissi kädessä veneen kannella, tukka tuulesta hulmuten. Olimme tulleet juuri edellisenä iltana Australiaan, pakkasesta helteeseen, ja arvostin jokaista hetkeä.

Häiden intialaiset hennajuhlat johon kuului eräänlainen tanssiseremonia, johon jokainen osallistui taustasta tai kulttuurista huolimatta.

Ja itse hääjuhlissa albanialainen rumpu tupan alkoi soimaan ja kahdessakymmenessä sekunnissa koko juhlaväki oli tanssilattialla ja muodostanut valle-tanssiin ominaisen rivin.

Isoisäni sanoi että häät olivat hänen elämänsä onnellisin päivä. Mietin kuinka hienoa on olla 74-vuotias ja vakavasti sairas ja silti kokea edelleen elämän onnellisimpia päiviä.

Jokakertainen hämmennys kun nappaan sushia mukaan ja se maksaa vain muutaman hassun euron... (Sivuvaikutus: sushi on alkanut tulemaan jo korvista ulos.)

Uiminen valtameressä. Se on ehdottomasti siisteintä mitä tiedän.

Lukeminen rannalla. Toiseksi siisteintä mitä tiedän.

Jokainen hetki äitini ja siskoni kanssa. He olivat parasta mahdollista matkaseuraa. En voisi olla kiitollisempi ja onnellisempi siitä millainen perhe mulle on siunattu.

Kun näin vedessä uivan pienen koiran kokoisen rotan. En pelkää käärmeitä, meduusoja enkä pelännyt edes silloin kun olin näkeväni (delffiiniksi osoittautuneen) hainevään mutta rotat. Niitä mä en halua nähdä vedessä.

Eräs ilta kun istuimme terassilla myöhään musiikkia kuunnellen. Söimme vesimelonia ja ihmettelimme miten voimme asua toisella puolella maapalloa ja olla silti niin läheisiä.

Jokainen aamu joka on alkanut espressolla etupihalla.

Tämä hetki kun vatsassani on perhosia sillä poikaystäväni saapuu kahden tunnin kuluttua Melbourneen. <3

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihana postaus <3! Tuli niin hyvä fiilis :)!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi miten kiva kuulla. <3 Mullekin tuli kun hyvä mieli kun listasin näitä. :) Ihanaa viikonloppua!

korhoanna

Ihania hetkiä teillä siellä! Mukavaa lomaa poikkiksen kanssa <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon, Anna. <3 Kivaa viikonloppua sinne. :)

Kommentoi