14.11.17 / Helsinki

Tyhjä ajatus

Kello soi 06.00. Käännän kylkeä nukkuakseni vielä viisi minuuttia. Herään seuraavan kerran 07.25. Treenit alkavat 07.30. Makaan selälleni ja keksin ainakin kaksitoista syytä miksi olen maailman surkein ihminen.

Nousen harjaamaan hampaat, muistan etten ollut kirjoittanut ilalla postausta tälle aamulle valmiiksi. Ahdistus iski jo illalla ja ahdistuneena luovuus kukoistaa viimeisenä.

Istun granolakulhon kanssa läppärin edessä. Tyhjä sivu, ei kuvia käytettävänä. Kiroan tätä vuodenaikaa ja sitä, että vaikka itselläni olisi nyt kaikki aika maailmassa kuvata, a) muut potentiaaliset kuvajat ovat kaiken valoisan ajan töissä b) mitä hittoa mä edes kuvaisin? Kaikki mun vaatteet on niin nähtyjä, enkä ole pessyt hiuksiani viikkoon.

Sitten muistan että on tiistai. Ja että en koskaan toimi tiistaisin. Sen jälkeen otan happea, pakotan itseni luopumaan kaikista päivän odotuksista ja päätän, että tänään blogissa riittää täysin postaukseen liittymättömät ravintolakuvat. Laitan Netflixin päälle, käperryn viltin alle ja tunnen kuinka ahdistus väistyy hiljaa pois.


Kuvat minusta: Hanna / Sunday blondie

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Minulla on ihan sama juttu! Tiistaisin en ikinä saa mitään tehtyä, joten eilinen päivä meni minullakin sohvalla maaten enkä edes tietokonetta avanut. Toivottavasti tänään olisi vähän energisempi päivä! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ikävä kuulla ettet säkään lämpee tiistaille (tai tiistai ei lämpee meille? Kummin päin vain :D) mutta toisaalta lohduttavaa etten ole ainoa joka kokee tiistain välillä viholliseksi! Ja kiitos paljon, toivon ihan samaa sulle. :) <3

Idaemilii
Köyhä shoppailija

Luulisi että maanantai on se pahin päivä eikä tiistai :D Kiitos paljon! <3

Kommentoi