16/07 synttäriasu

Tyhjä ajatus

Tässä vielä koko asu viime launtain (IHANISTA) paattipirskeistä. Paita ja pökät ovat molemmat BikBokista, ja setti oli lahja minulle maailman parhaimmalta äidiltäni. <3 BikBokissa on ollut mun mielestä viime aikoina älyttömän kivoja kesätamineita.

Rannekello puolestaan on lahja poikaystävältäni Ferhatilta. Kävin muutama viikko sitten ystäväni Ennan kanssa Stockalla ihastelemassa Daniel Wellingtonin rannekelloja. Silloin selostin Ennalle tarkkaan minkä kellotaulukoon ja nauhan värin haluaisin. Syntymäpäivänäni sain Ferhatilta lahjaksi täsmälleen haluamani mallin, koon ja värin ilman että hän kysyi minulta tai Ennalta asiasta etukäteen mitään. Kyllä mun muru vaan tuntee mut!

Allekirjoittaneella alkoi tänään uuden työpaikan ensimmäisen viikon jälkeen viikonloppu; se korkattiin tänään kyykyillä, Fafaksen pitaleivällä ja sillä, että siskoni Xhyljeta on meillä jo toista yötä. <3 Luvassa on ainakin vielä lisää treenejä, joogaa ja ehkä jopa vähän maakuntamatkailua.

(Tajusin kylläkin että yksi kouluraportti on jäänyt vielä roikkumaan eli jos sen saisi myös nätisti pois alta, reilu kuukauden myöhässä...)

Kivaa viikonloppua kaikille! <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

PilviCloud
Pilvi Daily

Tosi raikas asu!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos! :) Sopii kaiketi tälleen kesään. :)

Kommentoi