2013 kuvina, olkaa hyvä

Tyhjä ajatus

Haastoin itseäni: 5 minuuttia aikaa kerätä kuvia vuodelta 2013 kaikista sekalaisista kansioista ja laittaa ne harkitsematta, muokkaamatta ja täysin epäloogisessa järjestyksesä tänne.

Alitajuntani selkeästi suosii ulkomaan kuvia. Ja merta, maisemia ja kylmiä juomia. Joukossa myös kauniita otoksia ihanista ystävistäni ja rakkaista perheenjäsenistäni.

On ollut aivan huikea vuosi. Tammi- ja helmikuun vietimme Australian itärannikolla, maaliskuussa muutin, keväällä innostuin urheilusta ja kesällä sairastelin. Viime kesänä meillä oli myös sukulaisia joka maailman kolkasta, ja se jos mikään oli ikimuistoinen kesä. Silloin aloitin myös työt uudessa paikassa. Hyppäsin benjin, liidin korkealla ilmassa liitovarjolla ja laitesukelsin merenelävien kanssa. Mentiin moikkaamaan ystävämme Turkkiin. Perustin blogin. Syksyllä aloitin uudessa koulussa ja uudessa crossfit-salilla. Kävin Lontoossa. Ja Amsterdamissa. Ja Tallinnassa viisitoista minuuttia. Vietin ihan parhaan joulun.

Tajusin jossain siinä matkan varrella, että reissaaminen ja maailman näkeminen on yksi elämän tukipilareista mutta oma arki ja ihmiset sen ympärillä on se main thing. Ja että joka hetki merkitsee, kului se sitten bussissa työmatkalla tai eläintensuojelutilassa kengureita ruokkiessa.

En halua laittaa vuosia paremmusjärjestykseen, mutta laitanpa kuitenkin. 2013 on ollut paras. Mutta vain siksi, koska seuraava todellakin aina päihittää edellisen. Mielikuvitukseni kohtaa seinän, kun mietin millä kaikella 2014 tulee voittamaan tämän vuoden, mutta en silti epäröi yhtään. Luotan haaveisiini - joista nyt tulee suunnitelmia.

Vielä kerran: onnellista vuotta jokaiselle. Pitäkää mielessä, että elämä on tasan tarkkaan sitä mitä siitä tekee.

xx, Saranda.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Onnellista uutta vuotta, ihania kuvia!! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos paljon ja samoin! :)

nniina (Ei varmistettu)

Vau kivoja kuvia! Oot tosi erilainen kun muut bloggaajat. I like your style.

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi vitsi, jäin ihan sanattomaksi :-D taas... nöyrä kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Happy new year. Sorry, I don't speak well finish, thats why im writing in english. I understand reading. Anyway your blog I follow, and simply love it <3 your full of positivity and always remindes me how much you should love life :) happy new year <3
- Amy, from kuopio

Saranda
Tyhjä ajatus

Thats really sweet! Thank you so much for your comment. Happy new year to you too!

Työkaveris ja tuleva koulukaveris Sonja (Ei varmistettu)

Tallinnan 15 minuuttia, haha! :D kiitos siitä ja monista muista ihanista muistoista, oot ihana <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha, kato me ollaan päästy duuniporukalla ULKOMAILLE. Ja kiitos vaan itelles, muru! Onnellista uutta vuotta!

Kommentoi