21

Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus raportoida omista synttäripippaloista jo sunnuntaina, mutta ilmeisesti ihmisen täyttäessä 21 vuotta, hän tarvitsee ainakin kaksi päivää aikaa toipua siitä.

Parempia juhlia en olisi voinut toivoa. Järjestimme piknikin Musiikkitalon puistossa, johon paikalle pääsi illan mittaan kaiken kaikkiaan 30-40 ihmistä - ihan uskomatonta! Ruokaa ja juomaa riitti yllättävän pitkälle iltaa, vaikka panikoinkin sitä alussa. Siitä huolimatta että ystäväni pyllyt puutuivat koko illan vilteissä istumisesta, suuri osa jatkoi Tigeriin meidän omalle terassialueelle, jossa gängimme pysyi kasassa pöytään virtaavien skumppapullojen, kauniiden maisemien ja raikuvan tunnelman ansiosta pitkän yön.

En voi kiittää tarpeeksi jokaista, joka pääsi paikalle, niitä ihania sanoja ja suloisia lahjoja, lämmintä länsäoloa - niiltäkin, jotka eivät olleet fyysisesti läsnä.

21-vuotiaana haluan rakastaa suurinta osaa asioista, joita teen päivittäin. Lukea ja lenkkeillä paljon. Käyttää rahaa aikaisempia vuosia harkitummin, nukkua tarpeeksi ja tehdä terveellisiä päätöksiä. Olla tylsä mutta myös spontaani. Matkustella, mutta olla myös paljon varsinkin viime aikoina niin tärkeäksi muodostuneessa kodissa. Olla kiltti ja kertoa aina totuuden. Viettää enemmän aikaa perheen kanssa ja viettää enemmän aikaa yksin.

Tehdä just niin kuin itseltään hyvältä tuntuu, viettää monta päivää vilkaisematta to tod -listaa ja kuunnella mielihaluja. Muistaa, että vaikka nyt olenkin vanhempi kuin koskaan ennen, olen nuorempi kuin mitä tulen koskaan olemaan. Olla lempeä ja rakastavainen ja sopivasti hullu.

Sain tänään erinomaisen vinkin rakkaalta ihmiseltä: kohtele itseäsi niin kuin kohtelisit ystävää. Se voisi olla tämän iän motto.

// EN: 21! God, Im young.

Saranda

Kommentit

j3nna (Ei varmistettu)

Sama juttu omilla 21 vuotis synttäreillä, meni hetki palautua:`D

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha jee, nyt hävettää vähän vähemmän :D♥

Vierailija (Ei varmistettu)

❤️

Saranda
Tyhjä ajatus

Right back at ya ♥

Kommentoi