24 tuntia Vaasassa

Tyhjä ajatus

Piipahdimme pikkuveljeni kanssa viime viikonloppuna sukulaisten luona Vaasassa. Kesän viimeiset torimansikat mukaan ja matkaan!

Perillä odottivat rakkaat ihmiset ja juttuherkuttelutuokio Sweet Vaasassa.

Ja kotona tuoretta itsetehtyä leipää, katettu pöytä täynnä herkullisia ruokia ja suussasulava vegaaninen suklaakakku. <3

Illalla punasimme huulet ja piipahdimme Brasserie Fondiksessa bataattiranuilla ja viinillä. Ulkona oli ilotulituksia kesänpäättymisviikonlopun kunniaksi.

Siskonpedin ja manitsemani kakun jäännökset.

Ennen kuin palasimme juna-asemalle, söimme välipalaa Fazer Cafe Toripaviljongissa. Kaksi kahvilaa, jota olisin halunnut myös testata on Raawka ja Ylikiva, mutta molemmat olivat harmiksemme sunnuntaina kiinni.

 

Vaasassa asuvat tai kaupunkia hyvin tuntevat, mitä suosittelette seuraavaan kertaan?

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Hanna K
Sunday Blondie

En tiedä Vaasasta mitään muuta kuin sen, että kaupunki tuntuu olevan täynnä suloisia kahviloita! Mielettömän näköinen tuo itse tehty vegaaninen suklaakakkukin, oh. ♡ Suomesta löytyisi kyllä vaikka mitä kivoja kaupunkikohteita, joihin tutustua!

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä olekin, pääsin osallistumaan sen koristeluun. :-D Ja sanos muuta, olisi niin paljon söpöjä ja mielenkiintoisia paikkoja Suomessa johon haluaisin tutustua!

Kommentoi