3 + 1 ikuisuusprojektia, jotka tulevat päätökseen tänä keväänä

DSC_9611.JPG

1. Julkaisen kirjan. Hitto mä oon puhunut tästä kauan ja jo kyllästymiseen saakka, mutta nyt näyttää siltä, että kirja on kirjoitettu, taitettu, painettu ja myynnissä toukokuuhun mennessä. Okei seitsemän kuukautta kustannussopimuksen allekirjoittamisen jälkeen ei ole pitkä aika mutta siltä se on tuntunut.

DSC_9706.JPG

2. Meidän terrassista tulee viihtyisä. Asumme ensimmäisessä kerroksessa, ja parvekkeen sijaan meillä on oma terassi/takapiha. Viherpeukaloitahan emme ole kumpikaan, minkä takia pihamme on vuoden ympäri kauniisti sanottuna melko epäedustuksellinen. Haluan, että tämä on se vuosi kun terassilla on viihtyisää ja nättiä. Jossa auringonottoa, grillaamista ja vauvan nukuttamista voi suorittaa esteettisesti.

DSC_9674.JPG

3. Systemaattisempi säästäminen saa alkaa. Tuloni tippuvat äitiyslomalla mutta toisin kuin viime vuonna, tuloni ovat säännölliset. Tämä tekee säästämisestä systemaattisempaa ja voin asettaa aina vähintään minimirajan sille, kuinka paljon siirrän kuukaudessa rahaa säästöön. Häiden jälkeen ei ole ollut mitään selkeää säästökohdetta mutta sellainen on taas muodostunut: Haluan pystyä jäämään äitiysloman jälkeen edes osittaiselle hoitovapaalle ja muutaman vuoden sen jälkeen omistaa ensimmäisen asunnon.

Kai kuuntelit jo Julia Thurenin Melkein kaikki rahasta -podcast-jakson häistä ja rahasta, jossa sain kunnian olla vieraana höpöttämässä?

DSC_9699.JPG

+ 1 Ja koska mitä tahansa postausta on nykyään vaikea kirjoittaa ilman vauvanäkökulmaa, niin tänä keväänä myös projekti nimeltään raskaus tulee päätökseen. Any day now. Odotan sitä kauhulla ja innolla. Raskaus kun on ollut toistaiseksi elämäni ylivoimaisesti intensiivisin ja ihanin projekti.

 

 

Kuvat: Hanna Kärppä (editointi minä)

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
  1. Just hyviä projekteja! 🙂 Onnea vielä viime metreille kaikkeen! <3

    1. Kiitos maailman herttaisin! :*

  2. Niin ihanaa ja tyydyttävää kun projektit saa päätökseen! Huippua! Ps.näytät tosi sädehtivältä!

    1. Niimpä! Toivotaan että ne päättyvät hyvin. 🙂 Kiitos ihana. xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *