4 + 1 tämän hetken suosikkia

DSC_7260.JPG

Hei ihanat! Tällä hetkellä viisi sekalaista suosikkiani ovat…

 

1. HELSINGIN UIMASTADION

… on auki! Mun (jokainen) kesä pähkinänkuoressa: toimistoaamuisin Stadika, blogiaamuina Aurinkolahti, kaikkina iltoina Kuusijärvi. Stadika on kuitenkin se paikka jossa saa parhaan uintitreenin aikaseksi ja kaupan päälle brunan.

DSC_7057.JPG

2. ALPRON VÄLIPALAT*

En ole koskaan ollut mikään jogurtti-ihminen, mutta Alpron 150g pakkauksen kasvipohjaiset jogurtit on tosi hyviä. Suosikkini on persikka, mutta hyvänä kakkosena sijoittuu vadelma-karpalo, vaikken karpalostakaan yleensä pidä. Tämä Alpron tuotesarja siis rikkoi ennakkoluuloni x2. Jogurtteja saa jo tavallisista ruokakaupoista.

(Olen myös Alpro-jäätelöiden vannoutunut fani, lue lisää täällä.)

DSC_7046.JPG

DSC_7258.JPG

3. PERHOSKORU

Löysin kevätsiivouksen yhteydessä anopilta vuosia sitten saadun perhoskaulakorun, johon olen uudelleenrakastunut. Hassua että kun jostain asusteesta todella pitää, kuvittelee sen käyvän kaikkien asujen kanssa ja joka ikisessä tilanteessa. (Näin on käynyt mm. Marimekko-kassin ja kaikkien räikeän värikkäiden balleriinojen kanssa…)

DSC_7260.JPG

DSC_7076.JPG

4. KORA ORGANICS*

Kora Organics on huippumallin Miranda Kerrin perustama luonnonkosmetiikkasarja, joka on rantautunut Suomeen ihan vähän aikaa sitten. Olen saanut muutaman tuotteen testiin mutta kesällä olen huippulaiska käyttämään minkäänlaista kosmetiikkaa. Koran silmäöljyä olen kuitenkin käyttänyt hätäapuna näille kesäpäiville kun ei millään malta mennä nukkumaan mutta haluaa herätä aina mahdollisimman aikaisin nauttimaan päivästä. Silmänaluset ovat pysyneet silmäöljyllä poissa ja (yleensä) mustien renkaiden tilalla on tasainen ja kirkas silmänympärysalue.

(Tiedetään, kosmetiikka ei hyviä yöunia korvaa mutta jos edes vähän…)

Koran tuotteita saa tällä hetkellä vain Stockmanneista!

DSC_7078.JPG

5. HIETSUN KIRPPARI

Vuosittainen kirpparimyyntikoju pystyyn! Myymme siskojeni kanssa lauantaina 2.6. Helsingin Hietalahden kirpputorilla hyväkuntoisia vaatteita aina koosta 34-42. Vaatteita on oikeasti laidasta laitaan, miehille ja naisille, jokaiseen vuodenaikaan ja ne lähtevät tosi edullisesti. Ekstra-alennusta lukijoille ja kavereille. 😉 Tulkaa moikkaamaan, ollaan siellä ainakin klo 9-15 välillä! Osoite: Lönnrotinkatu 34

 

 

* = saatu blogin kautta

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *