5 luonteenpiirrettä, joita ihailen muissa ihmisissä

Tyhjä ajatus

5 luonteenpiirrettä, joita ihailen muissa ihmisissä. Toki kauniita ja ihailtavia piirteitä on enemmänkin, mutta nämä viisi asiaa ovat sellaisia, jotka heti herättävät kiinnostukseni. Ne ovat myös ominaisuuksia, jossa haluaisin itse kehittyä paremmksi.

 

Ystävällisyys

Kiltit ja muita huomioon ottavat ihmiset tekevät ilmapiiristä ja muiden olosta automaattisesti paremman. On myös tieteellisesti tutkittu, että ystävällisyys muita kohtaan lisää myös omaa onnellisuutta. Onko parempaa win-win-tilannetta olemassakaan?

 

Kärsivällisyys

On taitolaji olla ärsyyntymättä ihmistungoksessa, kassajonossa tai pienten lasten kanssa. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat vertailla saman tuotteen hintoja eri paikoista tai odottaa siitä hyvää tarjousta. Tällä ominaisuudella minua ei ainakaan ole liikaa pilattu...

 

Kunnianhimo

Saan älyttömästi inspiraatiota ihmisistä, jotka päättävät jotakin ja tekevät kaikkensa sen saavuttamisen eteen. On niin voimaannuttavaa seurata määrätietoisia ihmisiä, olette ihan huippuja!

 

Itsevarmuus

Itsevarma ihminen on mielestäni aina kaunis. Itsevarma ihminen tunnistaa mielestäni niin oman kuin muiden arvon. Hyvä itsevarmuus on yksi tärkeimmistä henkisistä voimavaroistamme.

 

Jokaisesta asiasta jotakin hyvää löytäminen

Te, jotka pystytte tähän edes jollain tasolla, saatte täyden kunnioitukseni. Mikään ei ole siistimpää, kuin se, jos näkee kurjimmissakin asioissa hopeareunuksen. Positiivisuus ei ainoastaan paranna omaa elämänlaatua, mutta se myös tarttuu muihin.

Ovatko nämä sellaisia hyveitä, joita tekin arvostatte vai olisitteko listanneet ihan muunlaisia ominaisuuksia? :)

Kuvituksena julkaisemattomia jääneitä vappukuvia.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Avoimuus. Tämä on yksi asia jota arvostan todella ihmisissä, joiden kanssa olen tekemisissä, ja jota haluaisin itse oppia lisää. Tarkoitan tässä avoimuudella omista ajatuksista ja tunteista rehellisesti kertomista ja samalla avoimuutta vastaanottaa toisen uusia ideoita ja ajatuksia. Molemminpuoliset hyödyt on huikeat, kun ei mene aikaa ja energiaa arvuutteluun tai omista ideoista periaatteen vuoksi kiinni pitämiseen.

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on niin totta!! Mä kans ihailen tollasia ihmisiä tosi paljon ja tosiaan asia mis on itelläänkin petrattavaa. :)

Mia K.
Voi taivas

Inhimillisyys

Kunnioitus

Optimismi

Rakkaus, johon itse kohdentuu ensin.

En oikein jaksa allekirjoittaa positiivisuutta kokonaan, mutta riittää kun sen tunnistaa. Enemminkin sellainen "syntymäoptimistinen elämänasenne" on paras. Vire, jonka tunnistaa sieltä ihmisestä kaiken muunkin alta ♡

Mutta, tuo sun kirjoittama ystävällisyys on juuri sitä, mitä pitäisi levittää eniten! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Inhimillisyys<3<3 Ja kunnioitus. Ja nuo kaikki jotka mainitsit!

EricaK
EricaK

Lisäisin myös ensimmäisen kommentoijan tavoin avoimuuden, se on niin tärkeää. Juuri eilen mietin asiaa, ja mietin aiheesta kirjoittamista. Se kun tuntuu olevan monille vaikea saavuttaa. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kyllä ja kirjoita ihmeessä!<3

morning glory
Morning Glory

Hyviä kohtia kaikki! Ja noi kuvat susta on ihania :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ihana!<3

Anjuska
Ripaus elämäämme

Hyviä kohtia kyllä olivat niin sinun kuin muidenkin lisäämät! :) Heti ei kyllä tule mieleen mitään... Tosin, ihailen sellaisia ihmisiä ketkä osaavat elää niin sitä omaa elämäänsä eivätkä koe olevansa kateellisia siitä mitä muilla on verraten mitä hällä itsellään on. Jotenkin tuntuu, että kateellisuuden tunne voi johtaa todella typeriinkin tekoihin joiltakin ihmisiltä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Joo kateus voi oikeesti olla tosi paha - ja ihmiset jotka tekee omaa juttuaan ja osaa samalla iloita muiden jutuista on niiiin kauniita!:) Yksi cooleimmista taidoista ikinä.

ikkiam
LUOMA

Rehellisyys.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tottatotta:)!

oikeesti

Omia arvostuksen kohteita pitäis pohtia vähän enemmän. Hyvä lista kyllä! Tykkään sun teksteistä muutenkin :) 

Saranda
Tyhjä ajatus

Kaunis kiitos, ihana kuulla. :) Tykkään kyl miettiä paljon tällaisia asioita, se on eräänlainen itsetutkiskelumenetelmän ja se samalla auttaa pitämään sellaisen yleispositiivisen ajattelutavan. :)

Huippukivaa viikonloppua sulle. <3

Kommentoi