5 luonteenpiirrettä, joita ihailen muissa ihmisissä

DSC_0031-001.JPG

5 luonteenpiirrettä, joita ihailen muissa ihmisissä. Toki kauniita ja ihailtavia piirteitä on enemmänkin, mutta nämä viisi asiaa ovat sellaisia, jotka heti herättävät kiinnostukseni. Ne ovat myös ominaisuuksia, jossa haluaisin itse kehittyä paremmksi.

 

Ystävällisyys

Kiltit ja muita huomioon ottavat ihmiset tekevät ilmapiiristä ja muiden olosta automaattisesti paremman. On myös tieteellisesti tutkittu, että ystävällisyys muita kohtaan lisää myös omaa onnellisuutta. Onko parempaa win-win-tilannetta olemassakaan?

 

Kärsivällisyys

On taitolaji olla ärsyyntymättä ihmistungoksessa, kassajonossa tai pienten lasten kanssa. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat vertailla saman tuotteen hintoja eri paikoista tai odottaa siitä hyvää tarjousta. Tällä ominaisuudella minua ei ainakaan ole liikaa pilattu…

 

Kunnianhimo

Saan älyttömästi inspiraatiota ihmisistä, jotka päättävät jotakin ja tekevät kaikkensa sen saavuttamisen eteen. On niin voimaannuttavaa seurata määrätietoisia ihmisiä, olette ihan huippuja!

 

Itsevarmuus

Itsevarma ihminen on mielestäni aina kaunis. Itsevarma ihminen tunnistaa mielestäni niin oman kuin muiden arvon. Hyvä itsevarmuus on yksi tärkeimmistä henkisistä voimavaroistamme.

 

Jokaisesta asiasta jotakin hyvää löytäminen

Te, jotka pystytte tähän edes jollain tasolla, saatte täyden kunnioitukseni. Mikään ei ole siistimpää, kuin se, jos näkee kurjimmissakin asioissa hopeareunuksen. Positiivisuus ei ainoastaan paranna omaa elämänlaatua, mutta se myös tarttuu muihin.

DSC_0033.JPG

DSC_0032.JPG

Ovatko nämä sellaisia hyveitä, joita tekin arvostatte vai olisitteko listanneet ihan muunlaisia ominaisuuksia? 🙂

Kuvituksena julkaisemattomia jääneitä vappukuvia.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit (14)
  1. Omia arvostuksen kohteita pitäis pohtia vähän enemmän. Hyvä lista kyllä! Tykkään sun teksteistä muutenkin 🙂 

    1. Kaunis kiitos, ihana kuulla. 🙂 Tykkään kyl miettiä paljon tällaisia asioita, se on eräänlainen itsetutkiskelumenetelmän ja se samalla auttaa pitämään sellaisen yleispositiivisen ajattelutavan. 🙂

      Huippukivaa viikonloppua sulle. <3

  2. Rehellisyys.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *