5x first world problems

DSC_0520.JPG

Mä en pidä itseäni herkästi valittavana tyyppinä. Mutta jos valitan, niin sitten valitan kyllä ihan turhasta. Alla muutama asia, joka on jälkeenpäin saanut itseni häpeämään senhetkisiä ajatuksiani ja käyttäytymistäni…

Sairastuminen. Olin eilen vatsataudissa enkä siksi päässyt töihin. Tunsin oloni maailman surkeimmaksi ihmiseksi, en halunnut mennä edes omalle terassille lukemaan kun ajattelin etten ansaitse sitä. Tänään töissä olen huomannut että mikään ei romahtanut täällä eilisen aikana eikä kukaan ole vihainen minulle.

Toinen auto ajoi autoni kylkeen viikonloppuna. Ensimmäinen reaktioni vastapuolelle oli vähintäänkin vihainen ja kadun sitä oikeasti syvästi. Vaikka oma raivonpuuska kesti vain sekunteja ja pyysin kuskilta omaa käyttäytymistä useamman kerran anteeksi, olen silti todella pahoillani siitä. Auto on vain materiaa – kellekään ei onneksi käynyt kolarissa mitään ja vakuutuksetkin ovat kunnossa.

Nämä kuvat. Olimme Milanossa, oli todella lämmin päivä ja suorassa auringonvalossa kuvista ei tule tunnetusti mitään. Tiuskin asiasta poikaystävälleni, joka raukka keksii varmasti lomallaan parempaakin tekemistä kuin huolehtia blogini kuvakiintön täyttymisestä.

Olen surkea juoksija, totesin treeneissä yksi päivä ja itsetuntoni laski maan alle. So fucking what? Jos haluan todella korjata asian, aloitan säännöllisen juoksuharrastuksen (vaikka valmentajan kanssa) ja jos motivaatiota ei ole siihen, turha valittaa. Hyvät juoksutaidot eivät ole mulle onnellisen elämän ehto. Keksin muita ominaisuuksia jossa olen ihan ok, keskityn ennemmin niihin.

Toukokuun lukijatavoitteet eivät ole täyttyneet. Tässä vaiheessa kuuta klikkauksia ei ole tullut yhtä paljon kuin olisin toivonut. Toisaalta olen kirjoittanut oikeasti vain silloin kuin olen halunnut, enkä ole täyttänyt blogia väkinäisillä postauksilla vain kävijämäärät mielessä. Sitä paitsi, tähän on vaikuttanut olennaisesti kolme asiaa: 1) olin viikon ulkomailla 2) kihlauduin poikaystäväni kanssa ja päällimmäisenä ei ole mitään muuta kuin ”iiiiiiik!!!!” ja ”hääät!!!!!” enkä halua väsyttää teitä jatkuvilla yli-imevillä kliseisyyksillä 3) näissä keleissä jengillä on varmastikin parempaa tekemistä kuin avata blogeja.

DSC_0535.JPG

DSC_0522-001.JPG

DSC_0539.JPG

Mistä turhasta sinä olet valittanut viime aikoina?

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (15)
 1. Mua hiertää oikeastaan se, jos joutuu aina tekemään kotityöt yksin, vaikka mä oon nyt työtön, mulla on kyllä aikaa nyt tehdä kotitöitä. 🙂 Ärsyynnyn myös, jos en jonain päivänä saa tehtyä opiskeluhommia, kun silloin yksi päivä kirjoitin kymmenen sivua. Pitäis ymmärtää, että ei sitä ole koko ajan vain yhtä tehokas, ei se oo varmaan kellekään mahdollista. Sairastelu taas mun mielestä on melkein rentouttavaa, kun luvan kanssa saa olla tekemättä mitään. Vaikka nyt, juuri nyt, kesäflunssassa ärsyttää se, että kaverit pääsee mökille ja mä en. 

  Tätähän voisi jatkaa loputtomin! 😀 Vaikka en itsekään pidä itseäni valittajana. 

  1. Voi sua, oot ihana ja noi kuulostaa ihan inhimillisiltä huolilta! Ei oo kyllä reilua jos joku osa-alue (vaikka ne kotityöt) jää kokonaan omalle harteille, vaikka olisikin paljon aikaa.

   Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla sairastelulla. Ehkä sen takia tulemmekin usein kipeäksi – kroppa sanoo stop ja nyt on rentoutumisen vuoro (miinus tietysti pahat sairastelut, ne ei oo koskaan kivoja).

   Tsemppiä flunssaan ja opiskeluihin! <3

 2. Mäkään en normaalisti ole valittajaihminen, mutta jotenkin viimeisen puolen vuoden aikana on tuntunut siltä, että kokoajan joku hiertää ja puristaa. Ja pitää oikein keksimällä keksiä valittamisen aiheita. Viimeksi valitin lomalle lähtemistä, koska en todellakaan koe että olisin ansainnut tätä. Onneksi ystävät ympärillä osasivat auttaa mielenlaadun muuttamisessa ja täällä Nykissä on i h a n a a. Super inspiroivaa!

  1. Ihana Kriselda. <3 Välillä on tollasia kausia, joskus niiden taustalla on joku isompi asia ja välillä vaan on sellasia tilanteita ja mielialoja enemmän. 😀

   Ja oi sä oot TODELLAKIN ansainnut sun loman! Oot niin ahkera, aina niin monta rautaa tulessa, joten nyt rentoudut! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *