6x arki love

Tyhjä ajatus

Oh no, kaksi rakkaus-sanaa sisältävää postausta päivän sisällä. Tulkaahan joku riisumaan mun vaaleanpunaiset linssit silmistä.

Tiistain (eli inhokkipäivän) kunniaksi haastoin itseni miettimään useamman kivan asian arjesta. Oikeasti tykkään arjestani ja jokapäiväisistä rutiineistani, mutta näin tiistaisin ne joskus tuntuvat vähän tahmeilta...

Tänään on hymyilyttänyt:

1. Musiikki. Korvanapeista on kuunneltu lähes poikkeuksetta Passengeria - joka tulee muuten tänään tasan kahden viikon päästä Suomeen!! (Silloin ei voi olla huono tiistai.) Tyypin niin vanhat kuin uudetkin biisit ovat pitäneet seuraa aamuisin täyteen ahdatuissa, yli-lämmitetyissä julkisissa kulkuneuvoissa.

2. Metro-lehden jakaja Vuosaaren metroaseman edustalla aamuisin. Hymyilee jokaiselle vastaantulijalle, vitsi miten symppis!

3. Olen ruvennut käymään salilla aamuisin (koska Snapchatin My Storystahan se ei ole tullut vielä ilmi...). Ylivoimaisesti paras tapa aloittaa päivä. Edelleen kyllä tuntuu siltä että kroppa ei ole terävimmillään heti herättyäni verrattuna esimerkiksi iltapäivätunteihin. On kuitenkon uskomattoman ihana fiilis kun heti aamusta saa a) hikoilla b) tehdä jotain mitä rakastaa.

4. Työ josta tykkään. Iso plussa.

5. RUOKA. Fiilistelen aina etukäteen mitä kaikkea ihanaa aion syödä seuraavana päivänä (esim. töissä lounaalla tai iltakokkailut kotona). Tuleeko kellekään samanlaisia pakahduttavan ilon tunteita ruoan ympärillä? :D Anyone?!

6. Kaikki ihanat läheiset, joista kimpoaa voimaa vaikka ja mihin.

Paita: Gina Tricot

Kuvat: Mikko Wivolin, editointi minä

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Mä niin samaistun tuohon ruokakohtaan! Työpaikan lounaspaikkojen menut tutkin tarkkaan ja muistan kyl et missä on parhaat jälkkärit minäkin päivänä! Ihan mahdottomaksi mun ruokafiilistely meni yhtenä kesänä töissä jossa nälän yllättäessä (eli joka päivä) selasin ravintoloiden ruokalistoja ja kasasin omaa all stars-menuta :D Myös juhlien menun miettiminen alkaa ajoissa ja mietin kyllä monta päivää etukäteen sitä tunnetta kun saa ruoat omalle lautaselle!

Saranda
Tyhjä ajatus

EIKÄ, oma all stars menu! :D:D Siis kui huippua!! Kai se ruoka antaa ajatuksen tasollakin energiaa työpäivään :D Pidetään tästä hassusta ja vähän hullustakin tavasta kiinni!

kattungar
Kattungar

Mä kävin kanssa, noh juurikin oman vahvasti inhokkipäiväni (myös) eli tiistain kunniaksi eilen aamusalilla! Ja vaikka sitä onkin hiukan kankea, niin tulihan siitä päivästä huomattavasti parempi, ja pienestä kahvihetkestä sen jälkeen ennen töitä ;) toimii! Töissä oli myös ihanan hymyilevää porukkaa, niin oli tosi mukava olla koko päivän, vaikka pitkä päivä olikin :) Ihana toi lehdenjakaja, haluisin nähdä sen hymyn! :)  Mut hei, ei nyt liikaa aleta tykkäämään tiistaipäivistä, muuten meidän tiistai-inhokkikerho loppuu ennen ku saadaan lisää jäseniä ;P

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi sun eilinen päivä kuulostaa niin kivalta! <3 On muuten sairaan makeeta seurata sun salikuulumisia Instassa, siit saa ihan oikeesti itekin hirveesti energiaa! Keep on the good work. ;)

Ja hei ei pelkoa tod! Fiilistelen 11.10-tiistaita Passengerin keikan takia ja seuraava hyvä tiistai koittaa varmaan vasta ensi vuoden puolella :D

kattungar
Kattungar

Hahah helpotus kyllä pari hyvää tiistaita saa vuodessa olla ;) Kiitos kovasti, tosi kiva kuulla, jos energisoin muitakin (olikohan toi sana) :) Mukavaa keskiviikkoa puolestaan sinne! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3!

Kommentoi