Kurkistus kolosta

Taukoa tauosta. Vielä en palaa täysin voimin takaisin mutta oli silti sellanen fiilis, että haluan kertoa mitä kuuluu ja mitä olemme tehneet.

Olemme olleet mökillä. Jännitti miten Ela pärjää itikoiden keskellä, ja vaikka nukuimme koko viikonlopun lusikassa, mä sain lähemmäs 50 itikan puremaa ja neiti 0.

Olemme olleet Suomenlinnassakin. Ela on todistanut olevansa erinomainen rantavauva, kunhan pääsee vaunujen kanssa varjoon. En olisi muuta odottanutkaan, onhan hän lapseni.

Ja äidillekin kuuluu hyvää. Mun piti ottaa töistä lomaa mutta olenkin tässä suunnitellut ihan toisenlaisen yrityksen perustamista ja jopa toista kirjaa.

Mutta en aio valehdella, olen käyttänyt myös kokonaisia päiviä katsoen Jane the Virginia, Bit Little Liesia, Youngeria, The Handmaids Talea, This is Usia, Good Girslia… Ja ei, vauvani ei nuku niin paljon, että ehtisin katsomaan näitä kaikkia mutta aika usein katsomme näitä yhdessä…

Olemme myös aloittaneet soseet. Ela on ihan täpinöissään, heti kun näkeekin lusikan, silmät täyttyvät suuremmalla ilolla kuin mitä äitiä katsomalla. Allergisia oireita ei ole vielä ilmennyt mistään ruoka-aineesta, vaikka olisinkin toivonut niitä mustikan jälkeen. Mustikka on niin vittumaista siivota.

Yliuomenna menemme tapaamaan ystäväni uutta vauvaa. Elalla tulee olemaan hänen kanssa 3kk ikäero ja kaavailen heistä jo nyt bestiksiä.

Ja ellei lipsuta liikaa takaisin vauvoihin, mä olin juhannuksena juhlimassa. Ihan baarissakin. Homobaarissa. Kaaduin jopa korkkareilla ja menin grillin kautta kotiin. Näitä asioita tarvittiin, jotta tunsin oloni taas omaksi itsekseni ja jotta voisin sanoa, ettei enää ikinä uudestaan.

Uskon, että jatkan vielä tämän viikon joutilaana sohvalla sarjojeni edessä, mutta on vain kohtuullista aloittaa puhtaalta pöydältä maanantaina: onhan silloin myös uuden kuukauden ensimmäinen päivä. Kaikki tähdet kohdallaan…

Mitä te olette tehneet?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *