Aamukahvilla Tallinnassa

Tyhjä ajatus

Vietimme tänään aamupäivän Tallinnassa - kiertelimme vanhaa kaupunkia ja joimme cappuccinot Raatihuoneentorilla. Olen käynyt Tallinnassa lukuisat kerrat, mutta tunnen sen siihen nähden aika kehnosti. Olisi virkistävää viettää Tallinnassa joskus useampi päivä putkeen tai vaihtoehtoisesti kokonaisen viikon. Tutustua kaupunkiin syvemmin ja tehdä blogihommia eri perspektiivistä ja osoitteessa.

Viikonlopun jäljiltä on nyt akut ladattu, ja energiatankki näyttää riittävän seuraaville tapahtumarikkaille kilometreille. Ja akuista puheen ollen - hiirestäni on loppunut patterit, ja hitsi kun sählään kokoajan tällä läppärin omalla kosketushiirellä. Ostoslistaan kirjattu: AA-patterit ja nopeasti.

Toivotan teille kaikille paljon lämpimiä hetkiä viikkoihinne, PUSUJA!

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Sane (Ei varmistettu) http://saneshawinsane.blogspot.fi

Olet tosi suloinen noissa kahvikuvissa :) aivan ihana neulepaita!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana sinä, kiitos! :D Istuin lämpölampun alla eli niistä tuli ihan oransseja mutta tärkeintä että fiilis välttyy. :)

Elina* (Ei varmistettu)

Tallinna on niin symppis paikka, eikä muutaman yön yöpyminen siellä laivamatkoineen maksa maltaita. Jos lompakko kiristää mutta haluaa ulkomaan tasoisen rentoutuksen, suosittelen ilman muuta Tallinnaa! Tukholmaan on esimerkiksi huomattavasti kalliimpaa lähteä. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

No sitä vähän mäkin mietin. :) Oon törmännyt jo moniin hyviin tarjouksiin - eli eiköhän tääkin ajatus pääse ennen pitkään toteutuksen tasolle! Kiitos kommentista!

Kommentoi