Aamupiristyksiä

Tyhjä ajatus

Mun on ollut ihan mahdottoman vaikeata herätä viime aikoina. Olen palelevaa tyyppiä, ja koska nukun paksuissa lökäreissä ja hupparissa - kahden peiton alla - herätessäni ylös tärisen kylmästä. Kaiken lisäksi tuolla ulkona on niin masentavan pimeätä, ettei tekisi kyllä koskaan mieli lähteä minnekään.

Onneksi tietyt asiat piristää. Mietin aina edellisenä iltana mitä kivaa laitan seuraavana päivänä päälle, mitä valmistan aamiaiseksi ja mitä kappaleita kuuntelen. Voin sanoa, että tällainen ajattelutapa on todellakin kääntänyt aamuni ylösalaisin. Koska en käy enää lenkillä aamuisin, mun on ollut pakko keksiä muita aamupiristystouhuja. Ja ne toimii!

Tänään söin aamiaisen sängyssä. Hapankorppuja kalkkunalla, teetä ja smoothieta. Monet lakanat on jo kärsineet ja vaihdettu, mutta se on sen arvoista. Tällä tavalla kuvittelen yhdistäväni kaksi maailman ihaninta asiaa: syömisen ja nukkumisen.

Smoothieen sekoitin marjat, rasvamattoman rahkan ja kuitulisät ja avot: yksinkertaista mutta herkullista.

(En muuten taida oikein ymmärrä blenderihifistelyn päälle. Monet blogit pursuaa mainoksia siitä, mistä kannattaa hommaa mikäkin tehosekoitin ja mikä sekoitin sekoittaa parhaiten. Niissä on oikeasti todella vähän eroa, ja eiköhän se tärkein juttu ole se, että mitä aineksia siihen blenderiin laitetaan eikä se blenderi itse.)

Päälle pistin sohvalle viikatut, kiltisti yön yli odottaneet vaatteet. What a lady, hame haarojen välissä jne.

Legginsit H&M / Hame Spirit Store / Paita H&M

Ja youtubesta soi seuraavaa:

http://www.youtube.com/watch?v=paoFmPW8lLo

http://www.youtube.com/watch?v=7ZHKW2XeGl0

Lopputulos: virkistyin. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa kun bussikuski löi takaoven kiinni niin, että se osui täysillä mun otsaan.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistäs tuota kuitulisää saa? :) haluaisin itse ostaa myös.

Saranda
Tyhjä ajatus

Lähtisin ekaks varmaan ettimään lifesta tai ruohonjuuresta :) Omani ostin kauneus- ja terveysmessuilta.

Kommentoi