Aidomman bloggaamisen vallankumous

DSC_0335.JPG

Yksi kuluneiden kuukausien tärkeimmistä tavoitteistani on ollut tuottaa aidompaa materiaalia blogiin. Olen luonteeltani iloinen ja haluan tietoisesti keskittyä hyvään, sekä tietysti toivon, että lukijat lähtevät blogista inspiroituneena. Inspiroida voi silti monella tavalla, vaikka totuudella.

DSC_0329.JPG

DSC_0337-001.JPG

Mä olen rehellisesti jo turtunut kaikkiin kuviin, jossa on yritetty ihan viimeisen päälle. Tottakai tiedän että niiden taustalla on kova työ ja arvostan valokuvaajia/visualisteja sen takia, mutta itse lopputulokset eivät innosta enää minua. Innostun sopivasta sotkusta, arjen pienistä vastoinkäymisistä, iloista jotka eivät näytä Instagramin feediltä hyvältä ja vaatteista, joilla on tarina, ei hintalappu. Innostun vatsamakkaroista, riitelevistä ja sen jälkeen pussailevista pariskunnista ja pitkistä tylsistä työpäivistä jossa kahvikupillinen maistuu paremmalta kuin yksikään macarons showroomeilla. Illallisista joista ei muisteta raportoida ja kirjoista, joita luetaan rumien lakanoiden alla. Aidoista kohtaamisista, joita ei voi editoida photoshopilla ja joihin voi vaikuttaa vain olemalla läsnä.

DSC_0326.JPG

DSC_0355.JPG

Jos koet, että blogini on tuonut sinulle joskus iloa tai ajattelemisen aihetta, voit ilmiantaa sen The Blog Awardseihin. Jokainen ehdotus merkitsee minulle pohjattoman paljon. The Blog Awardsin Finlandin sivuille pääset tästä.

Myös postausideoita otetaan ilolla vastaan.

Ihanaa perjantaita kaikille. ♡

 

Kuvat: Ani Frei

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (36)
  1. olet <3 !

    ja oon niin samaa mieltä. etenkin huomaan tän ilmiön (bloggaajien) instagrameista - mua ei enää liiemmin innosta photoshopatut ja liialti muokatut kuvat. ne tekee kaikesta ihan saman näköistä, tileistä identtisiä ja välillä jopa niin tylsiä että naurattaa 😀 Niin blogi kuin insta on mielestäni mahtavia paikkoja jakaa niitä "oikean elämän juttuja" you know 🙂 välittää sitä oikeaa tunnetta (oli se sitten tänään huono tai awesome), liika suunnitelmallisuus/ajastaminen/millintarkka some-plan on jo aika off-putting. toki tiettyyn pisteeseen kaikki noista toimii, mutta ei aina. 🙂 oot mahtava ja arvostan sun asennetta niin paljon!

    iloa viikonloppuun beauty x

    1. Oii, puit kyllä tosi fiksusti hyviä ajatuksia yhteen! 🙂 Just näin, kultainen keskitie toimii ja inspaa mutta too much is too much. Kiitos niin paljon ihanasta kommenttista ja aivan superia viikonloppua sulle! <3 🙂

    1. Suuri sydän myös sinne, päivänsäde! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *