Aika päivittää silmälasit

Tyhjä ajatus

Hauskaa maanantaita, tyypit!

Mä kävin viime viikolla näöntarkastuksessa, ja tilasin siinä samalla itselleni kahdet uudet pokat jotka ovat vielä matkalla. Ajattelin myös alkaa käyttämään enimmäistä kertaa piilolinssejä. Mulla on ollut silmälasit nyt viisi vuotta enkä vieläkään ole oppinut käyttämään niitä kokoajan, joten ehkä piilarit olisi se juttu. On niin noloa kävellä kadulla ja tunnistaa tutun ihmisen vasta kun se on kahden metrin päässä tai istua leffassa etummaisella rivillä koska on unohtanut rillit kotiin. Monilla teistäkin on varmaan kokemuksia piilolinssien käytöstä, ja niitä olisi mukava kuulla!

Oon tykännyt näistä Hugo Bossin Orange -malliston laseista tosi paljon, mutta en malta odottaa että pääsen näyttämään ne uusimmat kunhan ehtivät tulla. :)

Olin tänään aamulla menossa kouluun hoitamaan n. 101 asiaa, joista olen jäljessä, mutta käännyin lopulta ulko-ovella ympäri. Olen aina ollut koulutöiden suhteen ahkerampi kodin ulkopuolella, mutta päätin että nyt tähän tulee muutos - aion ottaa itseni niskasta kiinni ja saada vähintään saman arvoisen lopputuloksen kotoakin käsin. Teevesi on kiehunut, raakasuklaata on mennyt ja ihme kyllä, jokainen listalla ollut asiat on hoidettu. Ja parasta on ollut tietysti se, että lyhyillä tauoilla on voinut kaatua sänkyyn hengähtämään!

Seuraavaksi syön itse tehtyä bataattivalkosipulikeittoa (joka ei poikaystävälle kummemmin maistunut...) ja lähden sen jälkeen parin tunnin mittaiselle tapaamiselle. Illalla jatkuu muut koulutyöt, mutta ajattelin myös testata josko terveydentila antaisi vihdoin myöten rauhalliselle juoksulenkille.

Mutta hei - miten teidän viikot ovat alkaneet? :)

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

tea1 (Ei varmistettu)

no sulle sopii lasit hyvin mut piilaritkin on yleensä tosi helppokäyttösii:) ite käytän sekä että aina päivän mukaan enkä nää mitään ongelmaa siinä:) mistä silmäasemassa yleensä asioit?

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos. :) Juuri noin mäkin haluaisin tehdä - vaihdella niiden välillä päivän ja tarpeen mukaan! Oon asioinut aina Instrumentariumissa, mutta nyt vaihdoin Specsaversiin, ja toistaseks kaikki on mennyt ihan nappiin siellä. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miten saat nutturan näyttää noin muhkealta ja luonnolliselta?? :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha kiitos ja voi vitsi, en osaa yhtään sanoa! Sidon sen vaan jotenkin ja joskus onnistuu ja joskus taas ei. :) Se kuitenkin auttaa jos suihkautan lakkaa suoriin hiuksiin jo ennen kun sidon sen. Tollaseen muhkeampaan nutturaan käytän kans vähintään kaksi hiuslenkkiä. :)

Kommentoi