Air in my lungs and a heart that beats

Tyhjä ajatus

Viime kesänä mulla oli ihastuttava kesäromanssi brittiläisen miehen kanssa. Tutustuin häneen paluumatkalla tyttöjen mökkireissun jälkeen, kun ystäväni Ella laittoi autossa Voicen soimaan.

Hänen nimensä on Mike Rosenberg, tuttavien ja koko maailman kesken Passenger. Eikä se pelkästään kesäjutuksi jäänyt, kun hän on ollut luonani siitä asti. Joka aamu saan herätä hänen suloiseen ääneen. Mike laulaa herätyskellossani "But I’ve got air in my lungs, eyes in my sockets and a heart that beats like a tap that leaks..."

Pätkä on hänen laulustaan Things that stop you dreaming. Se sopii ironisesti aamuun siinä mielessä, että joudun heräämään kaikista unistani. Ja toteuttamaan niitä tosielämässä uudessa päivässä.

Passenger on juuri niitä artisteja, joihin biiseihin en koskaan kyllästy, vaan jaksan kuunnella ja tulkita hänen laulujaan uudestaan ja uudestaan. Tällaisia elämänpituisia romansseja mulla on ollut myös Patrick Parkin ja Jason Mrazin kanssa. Tuntuu, että heidän joka sanalla on merkitystä ja se nivoutuu omaan elämään aina tavalla tai toisella.

Things that stop you dreaming on kuitenkin joka-aamuinen muistutus siitä, että ihminen ei oikeasti tarvitse mitään muuta kuin happea keuhkoissa ja tykittävän sydämen, niin mikä vain on mahdollista. Sä et tarvitse kenenkään lupaa tai rahaa tai mitään muutakaan pinnallista toteuttamaan niitä asioita, mistä haaveilet. Älä jämähdä unelmattomaan elämää - se on oikeasti vaan tylsää.

Innolla odotan, kehen tutustun ja ihastun tänä kesänä! Siihen asti laulan mukana "If you can’t get what you need, you learn to need the things that stop you dreaming, all the things that stop you dreaming..."

Kuva täältä.

Saranda

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Sult tulee kyl niin Ihania inspiroivia lauseita :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Iiih oon imarreltu, kiitos!

Kommentoi