Älä pelkää mokata (koska mokaat kuitenkin)

DSC_3794.JPG

Mä oon se henkilö joka heittäytyy tilanteeseen täysillä. Jos tiedän mitä haluan, suuntaan siihen koko innokkuuteni – ja usein kaadun vauhdissa nenälleni.

Mitä enemmän tekee asioita, sitä enemmän syntyy myös virheitä, mutta mitä enemmän syntyy virheitä, sitä enemmän tapahtuu myös onnistumisia.

Erästä ystävääni lainaten: ”Sulle Saranda tapahtuu tosi paljon epäonnisia asioita mutta myös tosi onnekkaita.”

DSC_3795.JPG

En tiedä miksi aloin kirjoittaa tästä aiheesta tai mikä postauksen punainen lanka on – olen ollut tänään poikkeuksellisen epävarma omasta suunnasta ja tuntuu että edessä häämöttää vain isoja, pahoja riskejä. Vatsassa on kiristänyt kun tuntuu etteivät omat siivet kanna. Innokkuus josta puhun, on ollut tänään kaukana kateissa.

DSC_3788.JPG

DSC_3800.JPG

Oon pelännyt mokata vaikka mokaanhan joka tapauksessa. Jos saan lainata vielä yhtä tyyppiä, Aleksanteri Hakaniemeä, biisistä, josta oon saanut kuukauden sisällä (tätä päivää lukuun ottamatta) aika paljon voimaa, Pelkääks vai rakastaks.

 

”Ja koska sitähän voi mokata myös jutut mist ei pidä

Nii kantsii tehä sitä mitä rakastaa”

 

 

Innokkaampaa viikkoa. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
 1. Innokkaampaa viikkoa, sun siivet kyllä kantaa :)! Sä olet ihana tyyppi, ja mä uskon että jos mokaat, niin teet sekin kauniisti <3.

  1. Miten IHANA viesti. <3 SÄ oot ihana tyyppi!! Paljon rakkautta, Marika! 🙂

 2. Mä olen usein tuntenut ihan samalla tavalla.  Oon ajatellut olevani mokailun kruunaamaton kuningatar, jolle ei luoteta kruunua, koska se kuitenkin tiputtaisi sen. Oon kuitenkin päättänyt luottaa siihen, että elämä kantaa ja että päätökseni on oikeita myös silloin, kun lopputulos ei ole sitä mitä odotin. Just nyt oon tilanteessa, että kaikki on edessä ihan auki eikä selkeää suuntaa ole lyöty lukkoon. Päätin pitää tätä mahdollisuutena epäonnistumisen sijaan ja tilaisuutena tsekata suuntaa mihin olen menossa. Edessäni ei ole tyhjyys vaan lukematon määrä mahdollisuuksia! Uskon ja tiedän, että edessä on jotain upeeta ja kaikki tulee järjestymään jollain niin nerokkaalla tavalla niin, että tuun vielä olemaan tilanteeseen todella tyytyväinen.

  1. Niin, niiiin ihana asenne! Ihan sydän pakahtui tuossa kohtaa: Oon kuitenkin päättänyt luottaa siihen, että elämä kantaa ja että päätökseni on oikeita myös silloin, kun lopputulos ei ole sitä mitä odotin.

   Jos mulla ois nyt skumppalasi kädessä, nostaisin sen ilmaan meidän lukemattomille mahdollisuuksille. <3

   1. Henkinen kippis mielikuvituslasilla <3 Mahdollisuuksille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *