Anna hyvän kiertää

DSC_0134.JPG

Marraskuun loppupuolella menin ystäväni syntymäpäiväjuhliin vaatimaton lahja mukanani. Vastassa odotti synttärisankari kädessään uusi Marimekko-kangaskassi, jonka sisällä oli paljon niin Marimekon kuin muidenkin merkkien vaatteita. Haluan antaa nää vaatteet sulle lainaksi raskauden ajaksi, ettei sun tarvitse ostaa uusia, hän sanoi.

DSC_0092.JPG

DSC_0099.JPG

Teko liikutti minua tosi paljon. Se tapahtui juuri siihen aikoihin, kun kriiseilin blogissakin raskausajan pukeutumisesta. Olin silloin varma, että saan seuraavaksi puoleksi vuodeksi joko luovuttaa ulkonäön suhteen kokonaan tai sitten aiheuttaa sekä lompakolleni että ympäristölle lommon ostamalla raskausajan vaatteita. Ystäväni ansiosta lopputulos olikin se, että olen tuntenut itseni kauniimmaksi kuin koskaan, ilmaiseksi ja vieläpä Marimekon vaatteissa.

DSC_0069-001.JPG

Jokaisella meistä on jotakin eteenpäin annettavaa. Ja se on yleensä sellaista, joka ei ole meiltä itseltään mitään oikeasti tuntuvaa pois. Joku haluaa tarjota veronpalautusrahoilla ystäville illallisen, toinen on valmis käyttämään vapaa-illan lapsenhoitoapuun. Kolmas korjaa toisen CV:n tai pesukoneen.

DSC_0081.JPG

Sohvasta käsin ei niin vain auteta muita, mutta tällä viikolla lupaan antaa kiertoon ainakin aikaani puhelimessa ja leipoa herkkuja pakkaseen kavereille vietäväksi tulevaisuutta varten. Olen pesänrakennusvietissäni myös löytänyt jonkun verran tavaroita kotoa jotka menevät eteenpäin lastensairaalalle ja vastaanottokeskukseen. Pikkujuttuja mulle, ehkä vähän isoimpia toiselle.

 

 

Tekstiin linkitetyt postaukset:

Raskausajan asukriisit

 

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (10)
  1. bouncing balls
    17.1.2019, 08:02

    Vím o něm přesně to co potřebuji vědět, viz můj předchozí příspěvek

  2. Kiitos paljon. <3 Hanna on hyvä valokuvaamaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *