Astetta parempia elämäntapoja

Tyhjä ajatus

Eksyttyäni eilen selaamaan Instagramiani aloin pohtimaan niitä päivittäisiä valintoja, jotka tekevät minut onnelliseksi. Ihan niitä arkisia pikkujuttuja opiskelun, työnteon ja matkustelun ohella.

Kaikki kuvat ovat siis Instagram-tililtäni @saranda_d

Ennemmin kirjoitan ja luen kirjoja, kuin katson televisiota. Suljen myös yleensä mobiilidatan pois puhelimesta, kun olen seurassa sekä reilusti ennen nukkumaanmenoa.

Yritän hyödyntää ulkoilmaa urheilussa. Lenkkeilen lyhyitä matkoja ja hitaasti, mutta lenkkeilenpä kuitenkin.

Pidän kodin aina siistinä. Enkä koskaan jätä  (nykyään poikaystäväni ei koskaan jätä;) kämppää ilman kukkia. Rakastan tätä kotia, ja mun on helppo tehdä koulu- ja blogihommia täältä käsin.

Hemmottelen itseäni kesäisin frozen yogurtilla ja talvella take away cappuchinolla.

Haastan itseäni jatkuvasti mukavuusalueen ulkopuolelle.

Rakastan hyvää ja laadukasta ruokaa - pyrin syömään puhtaasti, mutta herkuttelen myös. Koitan tehdä mahdollisimman paljon ruokaa kotona ja pikku hiljaa kehittyä kotikokkina. Getting there...

Vietän usein iltaa ystävien kanssa hyvän ruoan ja parin laadukkaan drinkin parissa. Enkä niinkään käytä aikaa, rahaa tai omaa staminaa baareissa ravaamiseen pikkutunneille asti.

Yritän panostaa ulkonäköön aina silloin tällöin, haha.

Muistutan itseäni elämän tärkeistä asioista.

Tämän lisäksi minua on siunattu ihanilla ihmisillä, joiden kanssa pääsen viettämään paljon (ja en siltikään tarpeeksi!) aikaa ja blogilla, jota kirjoitan - kuten joku täällä oli maininnut - täydellä sydämellä.

Mitkä elämän pienet valinnat tekevät sinut onnelliseksi?

Saranda

Ota yhteyttä: tyhjaajatus@live.fi

FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Joe (Ei varmistettu)

Blogisi on paras! En voi uskoa että luen blogia, sillä olen jätkä, mut sun blogi ja tapa mite kirjotat on mieletön ja vastustamaton. Olet ainoa blogi jota luen:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikä, ihana kuulla! :) Kiitos, Joe.

Kommentoi