Auringonkukkia ja aikaisempia auringonlaskuja - elokuu on ihanaa

Tyhjä ajatus

Rakastan elokuuta - suurin osa kesästä on takana mutta sitä on myös edessä, juuri sen verran että sitä osaa arvostaa. Vesi taas viilenee. Auringonkukat kukkivat ja täyttävät torit. Päivät ovat lyhyempiä, mikä tarkoittaa sitä että jopa mulla on mahdollisuus nähdä auringonlasku ennen nukkumaanmenoa.

Eniten rakastan elokuun tuomaa, muuten kesällä poissa ollutta tekemisen meininkiä. Ihmiset ryhdistyvät, meili täyttyy kutsuilla, varvassandaalit vaihtuvat vähintään tavallisiin. Näin saamattoman kesän jälkeen tarvitsen sitä kipeämmin kuin koskaan.

Tekemisen meininki alkaa tänään hoitamalla ainakin 101 virastoasiaa ja illaksi hammaslääkäriin. Huomenna hoidetaan uusi passi uudella sukunimellä kuntoon. Perjantaina alkaa toimistoduuni ja ajattelin pukea jopa kauluspaidan. Ihanaa tehdä välillä jollekin muulle kuin itselleen töitä, ilmastoidussa tilassa.

Vielä en halua puhua s-kirjaimella alkavasta asiasta eikä onneksi tarvitsekaan. Elokuu on sopivan pitkä siirtymäaika, nautitaan siitä täysillä.

 

 

Mitä te odotatte elokuulta?

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Rakastan elokuuta. Elokuun kuutamo ja pimeät yöt, jolloin voi jo laittaa neuleen päälle ja kynttilän valoksi ja istua silti ulkona myöhään. Silti päivät ovat yhä kesäisen lämpimiä. 

Rakastan alun tuntua ja suunnitelmia, vähän kuin nyt olisi toinen uusi vuosi. On ihana palata loman jälkeen taas hiljalleen tai vaihtoehtoisesti täysillä arkeen <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi miten tunnelmallinen kuvaus. <3 Nyt oon tästä kuusta vieläkin enemmän innoissani. :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Elokuu on ihana kuukausi, ja usein ollut kesäisempi kuin aiemmat kesäkuukaudet :) Ehkä tänävuonna se saa poikkeuksen heinäkuun helteistä. Yöt elokuussa on kauniita, hämärtyviä ja tunnelmallisia. Elokuu <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa että se on vasta edessäpäin! <3

Alisa Auvinen
DreamWay

Olipa ihana postaus! Ja näytät tosi nätiltä tuossa kuvassa! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos Alisa. :) Tosi ystävällisesti sanottu. <3

Olivia-O (Ei varmistettu)

Elokuu, lämmintä mutta illat alkaa olla pimeitä. Voi maata takapihalla riippumatossa ja tuijotella tähtiä. Kävellä öisin kuvailemassa hylättyjä paikkoja ilman että tarbii palella. Inhoan talvea ja eilloin mua ei saa ulos kyin pakolla..
Ja tietty parasta elokuussa on juhlia 1-vuotishääpäivää, muistella kuinka vuosi sitten seistiin ison kallion huipulla läheisiltä ihmisiltä salaa tuomarin edessä ja tahdottiin. Mulle elokuu siis on ollut ja tulee aina olemaan rakkautta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Sun elokuu kuulostaa ihanalle! Ja teidän vihkiminen, ooih. <3 Oikein mahtavaa hääpäivää teille. :)

Tuo oli muuten hyvä pointti et nythän vois opetella yökuvausta! Kun pimenee mutta silti tarkenee. Mä pidän niin mielessä tämän. :)

Mukavaa viikonloppua sinne. <3

Kommentoi