Avoliittoelämästä

DSC_0026.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Kitchentime

 

Vaikka olemme ”virallisesti” asuneet yhdessä Ferhatin kanssa vasta reilu puoli vuotta, muutti hän käytännössä luokseni silloiseen pikkukämppään jo yli kaksi vuotta sitten. Emme ole juurikaan koskaan kinastelleet kotitöistä (tein alusta asti selväksi että a) vihaan sotkua b) ja imurointia) tai raha-asioista. Kaikki on sujunut meillä alusta saakka aika helpolla ja luonnollisella tavalla.

Lukuun ottamatta unirytmiämme. Olen vannoutunut aamuihminen siinä missä Ferhat voi olla nenä kiinni työasioissa tai (useimmiten) puhelimessa vielä siinä vaiheessa kun minun tekisi mieli jo herätä. Aluksi tein tästä isommankin ongelman. Yritin muuttaa toista aamuvirkuksi vastoin tahtoaan.

Pikkuhiljaa opin kuitenkin ajattelemaan, että aamurytmi ei ole se ainoa rytmi, vaikka se minulle henkilökohtaisesti sopiikin parhaiten. Toinen on kuitenkin koulussa ja töissä ja hoitaa kaikki velvollisuutensa, väliäkö sillä milloin ja miten hän sen tekee.

DSC_0022.JPG

DSC_0021.JPG

Sänkytarjotin saatu Kitchentimelta. Tämä ja muita älyttömän kivoja ja edullisia keittiövälineitä voit surffailla täällä.

Yhteisinä vapaapäivinä on ihanaa herätä aikaisin, valmistaa puuroa, mennä lenkille ja kirjoittaa postausta rauhassa kun toinen tutisee vielä peiton alla. Olen oppinut oikeasti jopa nauttimaan omasta rauhasta ja omista ”pyhistä”, yksinäisistä aamuista. Jossain vaiheessa alan yleensä tekemään ns. second breakfastia ja Ferhatille ensimmäistä. Silloin on ihanaa palata hetkeksi takaisin sänkyyn syömään ja laittaa muut tekemiset stop-nappulalle.

DSC_0025.JPG

DSC_0027.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (15)
  1. Hauskaa huomata, että on muitakin, joilla se toinen osapuoli nukkuu pitkään ja aamulla on ihan itsekseen. Ja kyllä se on ihan kivaa välillä 🙂 

    1. No niimpä, pitäis perustaa ihan vertaistukiryhmä meille! 😀 (Jonka kokouksissa hehkutettaisiin miten kivaa yksinolokin on)

  2. Tai sitten on mies, jonka luontainen unentarve on noin 9,5 tuntia vuorokaudessa ja tekee vuorotyötä, joten nukkuu välillä velkoja pois. Ja nainen, jolle riittäisi ”normaalit” kahdeksan tunnin unet, mutta on elellyt uniongelmaisena, että nukkuu keskimäärin reilu seitsemän tuntia. Eli esimerkiksi tänään puuhailen omiani illalla pari tuntia ja todennäköisesti olen huomenna aamulla lähtenyt lenkille ennen kuin kukaan muu on herännyt. 😀

    1. Aivan, en tullut ajatelleeksi että toikin on ihan tavallista. Toivottavasti otat ilon irti näistä omista tunneista mutta että saat kuitenkin riittävästi unta nassuun! Tai että tulee aikoja kun pääset nukkumaan sen min. 8h jos se kerran on se mitä tarviit. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *