BETTER – Vastuullisten brändien mediatoimisto

Perjantai 13. tapahtui jotain melko jännittävää. Nimittäin minä ja Ani Frei lanseerasimme meidän uuden vastuullisten brändien mediatoimiston, BETTERin.

Jo pari vuotta olen hautonut ideaa omasta mediatoimistosta, jossa saisi markkinoida vain eettisiä ja ekologisia yrityksiä. Ja sitten yksi päivä vessassa (siis miksi AINA kaikki parhaat ideat syntyvät vessassa, mun kirjan aihekin tuli siellä!), laitoin WhatsAppissa ääniviestin Anille. ”Lähdetkö messiin?”

Ehdotukseni oli hutera ja juurikaan mihinkään pohjautuva mutta Anin reaktio oli kuin olisin ehdottanut kultakaivoksen jakamista. Sellainen se Ani on, aina koko sydämellä mukana. (Ja niin samperin lahjakas, että välillä tuntuu että olisin joku räkänokka-assari hänen seurassaan. Se mimmi osaa kaiken.) 

BETTER on vastuullisten brändien mediatoimisto. Arvoihimme kuuluu kunnioitus, lempeys, läpinäkyvyys ja tasa-arvo. Tarjoamme yrityksille vaikuttajayhteistöitä, sisällöntuotantoa, tapahtumien järjestämistä, valmennuksia sekä digitaalista markkinointia. Olemme tehneet vaikuttajayhteistyötä jo ennen lanseerausta muutaman yrityksen kanssa ja yksi asiakaskeissi löytyy jo neittisvuillamme. Ja BETTERin nettisivuillehan pääset täältä.

Ja heti pari tärkeää linkkiä: jos olet some-vaikuttaja (suuri tai pieni!) ja haluat olla yhteisössämme mukana, voit täyttää vaikuttajahakulomakkeen täältä. Jos taas olet yrittäjä, joka kokee yrittävänsä vastuullisella alalla, voit täyttää tarjouspyynnön täältä. Keskustellaan rennosti miten voidaan tehdä yhteistyötä tavoitteellisesti mutta vastuullisesti.

Mutta joo, JÄNNÄÄ. Juhlimme lanseerausta perjantaina hyvän ruoan ja viinin äärellä (viini on näytellyt jonkinmoista roolia myös meidän palavereissa, eihän me hullut oltais muuten koskaan ryhdytty tällaiseen). Seuraamme liittyivät miehemme, jotka ovat hienosti kestäneet uusia yrittäjäpuolisojaan viime kuukaudet. Ja jos kaikki menee hyvin, joutuvat kestämään vielä pitkään.

Kommentit (15)
  1. Onko teidän sähköpostiosoite oikeasti contcact eikä contact?

    1. Ei todellakaan! 😀 Kiitos kun huomasit ja kerro, missä typo lukee! 😀

  2. NIIN UPEETA! Sylin täydeltä onnea ja menestystä! <3 <3 <3

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Lämmin kiitos. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *