Blogi menee tauolle

IMG_20180307_212241_839.jpg

Olen viidettä viikkoa reissussa. Neljä viikkoa Australiassa ja nyt pari viikkoa menevät Turkissa. Kyse on ollut lomareissusta jossa töitä on tullut tehtyä parista kolmeen tuntiin päivässä, ja vaikka se on lomasuorituksena ihan ok, kaikki tietää että parissa kolmessa tunnissa ei saa tehtyä kahdeksan tunnin työt.

Olen stressannut blogia enemmän tai vähemmän koko reissun aikana. Tämä on pieni vauvani johon haluan panostaa, mutta niin olen halunnut panostaa myös rentoutumiseen, yhdessäoloon läheisten kanssa, paikalliseen kulttuuriin eläytymiseen, muistojen tekemiseen (sellaisiin jotka eivät sisällä läppärin ruutua) ja tavallaan bloggaamisen muihin osa-alueisiin kuten valokuvaamiseen ja ideoiden haalimiseen.

IMG_20180309_172838_766.jpg

Nyt käynnistyi meidän viimeinen lomaviikomme ja päätin tehdä tavoitteisiini nähden aika radikaalisen päätöksen: olla julkaisematta ainuttakaan postausta loppulomamme aikana. Viisi viikkoa yritin jonglöörata bloggaamisen ja lomareissujen välillä, mutta viimeisellä viikolla aion antautua vain jälkimmäiselle.

Olen ollut kuitenkin todella ahkera päivittämään Instagramia ja InstaStorya, joten jos kuulumiseni, menemiseni ja höpötykseni kuitenkin kiinostavat, pistä tili @saranda.dedolli seurantaan (klikkaa vaikka suoraan tätä linkkiä). Kuvituksena on pari viimeisintä Instagram-kuvaa.

IMG_20180306_184858_496.jpg

Palataan siis viikon päästä ihanat. <3

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (18)
  1. Nauttikaa muruset! <3 Sun blogissa riittää niin valtavasti ihanaa luettavaa, vaikka et viikkoon blogia päivittäisikään - joten no worries, nyt vain rentoudut ja imet inspiraatiota sua ympäröivistä hoodeista! <3

    1. Oot ehkä maailman paras. <3 En tiiä mitä muuta sanoa. <3

  2. Toivon sulle oikein rentouttavaa viikkoa! <3

    1. Mä vähän luulen että se tulee olemaan sellaista viimeistään nyt. 🙂 Kiitos ja mukavaa sunnuntaita sinne. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *