Blogi menee viikon kesälomalle

Tyhjä ajatus

Hei, muruset. Otsikossa se lukeekin - meikäläinen ottaa nyt pienen kesätauon postaamisen kanssa. Tulen olemaan tämän viikon mökillä ja Tampereella, ja päätin että tällä kertaa tietokone jää kotiin. Viikon aikana on tarkoitus ottaa iisisti noin niin kuin suunnilleen jokaisen elämän osa-alueen suhteen ja palata monikerroin inspiroituneena ja levänneenä takaisin.

Voi olla että Instagramissa (@dedollisaranda) ja Snapchatissa (@sarandadedolli) tapahtuu sillä aikaa jotain, katsotaan katsotaan.

Lily-miitingistä: olen kasannut kommenttejen perusteella sähköpostilistan ja laitan viestiä tulemaan jo tällä viikolla. Jos joku on vielä kiinnostunut, käyhän kommentoimassa kyseiseen postaukseen! Tapaaminen on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. :)

 

Nauttikaa uudesta viikosta ihanat ja kuullaan sitten sitä seuraavana <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

EricaK
EricaK

Ihanaa lomaa, rentoudu ja vietä kunnon some-loma (tekee niiiiin hyvää).

Multa oli tuo tapaaminen mennyt ihan ohi! Kävin laittamassa sinne kommentin, mutta toitotanpa tässäkin että MUKANA <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ihana, se on tarkotuskin! Lisäsin sut listaan <3 :)

EricaK
EricaK

Jee mahtavaa kiitos!! :)

Mia K.
Voi taivas

lämpöistä lomaa!! 

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos ja mukavaa viikkoa sullekin!<3

Tanjaleena

Hei. Siitä tapaamisesta. Laitoin sinne kommenttia muttei sähköposti ainakaan ole minua tavoittanut. Onko lyöty lukkoon jotain päivää, olisi kiva kuulla ja mahdollisesti osallistua! :) Kiitos

Saranda
Tyhjä ajatus

Laitoin ensimmäistä kertaa eilen sähköpostia tämän blogiloman takia mutta itseasiassa ennen sun kommentin saapumista, mutta ei oo tullut viestiä vielä vai?:) Viititkö kattoa vielä kerran jos on mennyt esim roskapostiin, sillä muistan laittaneeni sullekin, mutta tottakai voin laittaa uusiksiksin tulemaan viimeistään huomenna!<3

Tanjaleena

Juu huomasin sen sähköpostin eilen illalla. Kiitos paljon! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hieno juttu! :)

Kommentoi