Blogin punainen lanka hukassa

Tyhjä ajatus

Se on useimmiten kohdallani niin, että blogi on se paikka, jossa kasaan ajatukseni ja saan selkeyttä erinäisiin asioihin. Viime aikoina se on ollut päinvastaista: elämä on rullannut jo jonkun aikaa tasaisesti ja mukavasti mutta blogin punainen lanka on hukassa. Ja välillä tuntuu, ettei tänne ole yksinkertaisesti mitään annettavaa.

Bloggaamisesta on tullut ei ainoastaan tapa, mutta myös älyttömän rakas harrastus. Tuntuu vaikealta kuvitella elämää ilman sitä. Hinku postata on päivittäistä, mutta totuushan on se, että kukaan ei varmastikaan keksi kokoajan jotain fiksua kirjoitettavaa. Ja fiksulla tarkoitan tekstiä, joka tulee suoraan sydämestä - ei esimerkiksi yhteistyöpostauksia, joiden tekeminen omalta osalta tuntuu lähes joka kerta nihkeältä.

Mistä puheen ollen; olen tällä hetkellä jossain risteyksessä missä pohdin jatkuvasti bloggaamiseen liittyviä kysymyksiä. Mihin teemoihin haluan blogissa keskittyä? Millaisia kuvia tahdon jakaa? Haluanko kaupallistaa tätä? Mitä haluan bloggaamisella saavuttaa?

Jos teillä on postaustoiveita tai erityisiä teemoja, jotka kiinnostavat, kuulen niitä (enemmän kuin) mielelläni. Tartun jokaiseen ideaan, josta aidosti inspaa kirjoittaa. Välillä niiden aiheiden keksiminen oma-aloitteisesti on hankalaa, mutta onneksi minulla on ihana lukijakunta, joka tsemppaa mua siinä. ;)

Pidemmittä puheitta, hyvää viikonloppua kaikille! Kertokaahan, jos se lanka näkyy jossain, tulen hakemaan.

 

Kuvat: Mikko Wivolin, editointi minä

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Taru Mari
Stuff About

Mullakin on välillä epätoivoinen fiilis, tavallaan tiedän tavoitteet blogin suhteen mutta välillä on vähän hukassa että missä ja miten. :D Toivottvasti sullekin löytyy se punainen lanka vielä! Mun mielestä on kivaa lukea postauksia ihan arjestakin! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi epätoivo kyllä kuvaa välillä liiankin hyvin :-D Kiitos ja samoin! Kommenttisi piristi. :)

jennajohannasi
Pirtti

Samaan tyyliin tuskastelin itse, ja ihanat blogikaverit muistutti, että minun blogini punainen lanka olen minä :)
Sun blogista saa paljon hyvää mieltä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei toi on älyttömän hyvin sanottu, lause on pidettävä itekin mielessä! :) Ja iso kiitos, kaunis. <3 Nyt mulle tuli hyvä mieli!

Vakiolukija (Ei varmistettu)

Haluan lukea blogeja jotka eivät ole täynnä yhteistyöpostauksia ja joiden kuvat ei ole Elle-lehden tasoisia. Sun blogi hehkuu aina lämpöä ja täältä saa kuten joku aikaisemmin mainitsikin hyvän mielen lähtiessä. Pidän tavallisista arkipostauksista. Voisit kertoa lisää myös Kosovosta, monikulttuurisuutesi on yksi ominaisuus miksi erotut joukosta.

Saranda
Tyhjä ajatus

Mun tekee mieli ottaa screenshot tästä kommenttista ja palata tähän aina kun on vähänkin nihkeä fiilis! Kiitos paljon ihana. <3 Postaustoive otetaan ehdottomasti huomioon. :)

kiasophie
Sparks by K

Mulla on tällä hetkellä sama ongelma. Viikon ajan olen kärsinyt isoista ongelmista blogini suhteen, ei ole ollut mitään annettavaa. Ehkä se tästä pikkuhiljaa selkiytyy, ei luovuteta! <3 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei todellakaan luovuteta! *habaemoji* Toivottavasti mielesi tosta muuttuu ja tajuat että sulla on vaikka mitä tarjottavaa meille. <3 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Viimeinen kuva on &lt;3&lt;3&lt;3

Saranda
Tyhjä ajatus

<3 :D Ja hitsi soikoon, miksi Lilyn pohjassa sydämet muuttuu tuollasiks rekisteröitymättömille käyttäjille?? En tajuuuu

Kiti

Itse tein juuri suuren ratkaisun ja päätin tiputtaa blogistani kaikki aiheet, jotka eivät tunnu 100% luontevilta. Tavallaan hölmöä, koska juuri treenaus/kosmetiikkapostaukset keräävät helpommin kävijöitä, joita aloitteleva blogi epätoivoisesti kaipaa. Mutta täytyy vain jatkaa omaa juttuaan ja luottaa, että se löytää lukijansa aikanaan.

Sun blogissa ihaninta on lämmin tunnelma ja aito fiilis. Tykkään arkisista postauksista, mutta myös kaikista muista. Tykkään tavastasi kirjoittaa. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hatunnosto sulle päätöksen suhteen! Todella rohkea ja ihailtava teko. :) Meillä bloggaajilla on monella syytä ottaa susta mallia. <3

Ja lämmin kiitos kauniista sanoistasi! Nuo piristi mieltä, ja palaan varmasti tähän kommenttiin sellasina hetkinä kun epätoivo iskee. :) Mukavaa iltaa sinne. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hieno kommentti! Tosta jotenkin huokuu se että olet sinut oman bloggaamistyylisi kanssa ja se on mun mielestä älyttömän makeeta. :) Tykkäsin ihan hirveästi tosta sanasta "kotikutoinen". <3

Pidän mielessä sun kannustussanat, KIITOS! :)

Sofiammla

Sun blogi on yksi mun lemppareista ja tänne tullessa ei kyllä koskaan joudu pettymään!<3

Ja kannattaa ihan mennä oman fiiliksen mukaan, jos blogi tekstien kirjoittaminen vaikk tuntuu väkinäiseltä, niin pitää hetki taukoa, kyllä me täällä pysytään;) Yhteistyöpostauksiin mitä tulee, niin itseäni ei ainakaan haittaisia vaikka sellaisia alkaisikin näkyä blogissa.

Just do you and what feels good for you!

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Sofia! <3 :) Olet uskomattoman ihana, just so you know. <3

Suvi K.
Sisunainen

Mä kun olen kuvitellut, että sun blogin idea nimenomaan on se, että sä kirjotat kaikesta mahdollisesta! Ja siksi tykkään seurata sun blogia (alunperin tulin tänne raakakakkuohjeiden takia. En ole tehnyt yhtään raakakakkua, mutta luen melkein kaikki postaukset, erikoissuosikkeina kaikenlaiset pohdiskelujutut.) Olen samaa mieltä edellisten kanssa: epäkaupallisuus ja tietty kotikutoisuus on parmepi kuin ylikiillotetut blogit! Eikä minusta todellakaan tarvii postata joka päivä, kunhan jutut on laadukkaita silloin, kun niitä kirjottaa. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

En kestä Suvi, sulla on jotenkin tapana sanoa aina oikeat ja sydäntälämmittävät sanat! <3 Iso kiitos, jään miettimään näitä sanoja hymy suussa. :)

Ninnika
Loput kirjeessä

Saman homman kanssa painiskelen minäkin, vaikka blogini onkin tuore. Sun blogia on ollut hirmusen kiva seurata sen aitouden ja ihanan tavallisen arjen kautta, ja ehkä vielä juuri siksi että kirjoitusten myötä tulee aina hyvälle tuulelle. Pidäthän edelleen saman linjan, joohan :)

Saranda
Tyhjä ajatus

<3<3 En kestä, arvaa miten kiva oli aloittaa päivä lukemalla tää kommentti! Iso kiitos sulle, ja tsemppiä omiinkin pohdiskeluihisi blogisi suhteen. :) Kyllä se tästä!

Kommentoi