Draama toimii mutta draamaa harvemmin on

Olen viime aikoina saanut paljon kommentteja siitä, että onneni välttyy blogin kautta. Kuitenkin tämän viikon kävijäluvut ovat puolet siitä mitä edelliskuukauden tavallinen viikko keräsi. Syytän aurinkoa ja ihmisten luontaista tarvetta lukea draamaa.

Ja myönnän, mä oon itse samanlainen. Luen paljon blogeja mutta usein niin, että kerralla useamman postauksen, silloin kun sattuu olemaan hyvä hetki. Mutta jos postauksen otsikko kertoo, että kyse on jostain isommasta ja vakavammasta aiheesta, klikkaan sen auki huonosta hetkestä huolimatta.

Me kaikki tiedämme, että mediassa draama toimii. Mutta mitä sitten kun draamaa harvemmin on? Olen sanomattakin selvää tyytyväinen, että viime kuukauden itkumaratonit ovat takanapäin ja että kaikessa vaunuarkitavallisuudessaan tämä viikko on ollut elämäni onnellisin. Onnellinen bloggaaja = onnellinen, tylsähkö blogi.

Luotan, että vakiintuneet lukijat lukevat näitä iloisiakin postauksia. Luotan valitettavasti myös siihen, että elämä ei tule aina olemaan tästä hetkestä eteenpäin vain onnea ja menestystä. Eikä tule olemaan tämä blogikaan.

Tässä kuluneen viikon draamattomat postaukset:

Happy hilpeä huhtikuu

Vegaaninen tiramisu

Meidän perhe juuri nyt

Sain kroppani – ja vaatekaappini – takaisin

”Päivät alkavat kahvista ja päättyvät suukkoihin”

Draama toimii, mutta draamaa harvemmin on

Kommentit (16)
  1. Kirjoita pliis synnytyspostaus! Se on draamaa, joka kiinnostaa lähes jokaista naista..

  2. Mua ainakin kiinnostaa kaikki vauvajutut, oli draamaa tai ei! Tekstit ja kuvat, vinkit ja havainnot, fiilistelyt jne 🙂 Oma esikoinen syntynee tosiaan heinäkuussa.

    1. Hei ihan mielettömän kiva kuulla, kiitos. 🙂 Vitsi sullakin on viimeiset kuukaudet käsillä, niin jännää! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *