Draaman kurssi

1.jpg

Opiskelen sosionomiksi ammattikorkeakoulussa, ja meillä on kolme suuntautumisvaihtoehtoa: lapset ja perheet, marginalisaatio sekä luovat opinnot. Itse olen luovissa, ja suoritin ensimmäisen ”osion” siitä edellisvuonna opiskeltuani liikunnan ja tanssin erityismetodeja sekä soveltavaa liikuntaa ja tanssia. Nyt on toisen osion vuoro, ja opiskelen tällä hetkellä osallistavaa draamaa ja ensi vuoden alussa psyko- ja sosiodraamaa.

2-001.jpg

3.jpg

Esiintyminen on minulle luonnollista ja pidän siitä paljon, mutta en kuitenkaan koe rooleihin heittäytymisen omaksi vahvuusalueekseni. Haluaisin kasvattaa siinä osa-alueella itsevarmuutta ja päästä omista maneereistani eroon ja mukavuusalueeni ulkopuolelle. Heittäytyä ihan pokalla! Tämän jälkeen haluan opiskella siitä minkä takia tämän suuntautumisvaihtoehdon ylipäätään valitsin – eli sitä, kuinka teatterin keinoja voidaan käyttää asiakkaiden kanssa kuntouttavana välineenä ja ihmisten voimavarana.

Aloitin draaman ensimmäisen kurssin vasta reilu kaksi viikkoa sitten, mutta toistaiseksi tutuksi on tullut mm. prosessidraama, forum-teatteri sekä tarinateatteri. Päivät ovat olleet intensiivisiä, mutta myös rentouttavia ja menneet salaman nopeasti loistavalla opiskelijaporukalla. Meillä on ihan paras kööri koossa!

Ensi viikolla on myös jo ensimmäinen projekti oikeiden asiakkaiden kanssa, jaiks.

4.jpg

Jos herää jotain kysyttävää opiskeluista, kommenttiboksissa on vapaa sana! 🙂
 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *