Ekologisempaa kauneushoitoa

Tyhjä ajatus

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushuone Vihreä Kissa

 

Hei tyypit, mä olen todella innoissani - mä olen löytänyt Helsingistä kauneushoitolan, joka ei ainoastaan vastaa omia arvojani, mutta tarjoaa myös laadukkaita ja älyttömän ihanilta tuntuvia hoitoja. Kauneushuone Vihreä Kissa käyttää hoidoissaan vain luonnonkosmettiikkaa ja salonki on sisustettu lähes täysin vain kierrätetyillä huonekaluilla ja sisustuselementeillä.

Kuten viimeaikaiset postaukset ovat saattaneet paljastaa, arvostan ekologisuutta, eikä mikään ole mahtavampaa kuin se, että yritykset arvostavat sitä myös. Vihreä Kissa on nimenomaan kestävän kehityksen periaatteilla toimiva kauneushuone. Se on myös ensimmäinen eettisten kauneudnhoitopalveluiden hakusivustolle hyväksytty hoitola (lue lisää).

Musta olisi silti aika kurjaa, jos kauneushoito ei toimisi, vaikka salonki muuten vastaisi omia kestävän kehityksen arvoja. Näin ei kuitenkaan todellakaan käynyt; Vihreän Kissan omistaja ja varsinainen moniosaaja Niina Eertola (ylläolevassa kuvassa) piti minulle parituntia kestävän klassisen kasvohoidon, ja se tuntui taivaallliselta. Olo oli sen jälkeen ainutlaatuisella tavalla raukea ja levännyt, ja iho on pysynyt sen jälkeen paljon tavallista paremmassa kunnossa. Hoidossa käytettiin samoja tuotteita, mitä Vihreässa Kissassa muutenkin eli Dr. Hauschkan luontaiskometiikkaa. Tuotteet tuntuivat todella hyviltä iholla, mutta niistä sitten lisää erillisessä postauksessa.

Niina kuvailee, että vierailu kauneushuoneessa on "vähimmilläänkin kuin pieni ilomamatka arjen keskellä - syvänrentouttava kokemus". Kyllä!! Tältä minusta juurikin tuntui. Jos haluat kokea saman, varaa aikasi täältä - nyt saman klassisen kasvohoidon yhteydessä (joka minullekin tehtiin), saa lahjaksi Dr. Hauschkan 30ml Rose Body Creamin sekä minkä tahansa kasvohoidon yhteydesaä kaikista ihonhoitotuotteista -15% pois.

Vihreää Kissaa ja sen tarjouksia voit seurata Facebookissa tai Instagramissa, ja varauksen voit tehdä TÄÄLTÄ.

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Sä olet noin nuoreksi naiseksi tosi vastuuntuntoinen ja ajatteleva ihminen. Susta voi kyllä olla tosi ylpeä!

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi miten kauniisti sanottu. :) Liikutuin ihan!

KL (Ei varmistettu)

Mahtava konsepti. Tyttöystäväni arvostaisi tällaista takuuvarmasti, voisin hankkia vaikka lahjakortin seuraavan palkan yhteydessä.. Kiitos vinkistä. (:

Saranda
Tyhjä ajatus

Voisin kuvitella että tää lahja ois just eikä melkein! :) Ole hyvä! <3

huolestunut (Ei varmistettu)

Olisi kyllä hienoa jos ihmiset ottaisivat myös kauneudenhoidossa huomioon ekologisen näkökulman. Kosmetiikkateollisuus on saanut aivan liikaa valtaa ihmisten elämästä ja on ihan järjetöntä seurata, miten tilataan jostain Kiinasta asti halpoja meikkejä ihan vaan sen takia, että se on mahdollista.

Saranda
Tyhjä ajatus

Toi on niin totta... Monesti ostetaan sitä halvinta, huolimatta siitä miten se on valmistettu ja kuinka kaukaa se tulee. Onneksi me (ja yritykset myös) herämme pikkuhiljaa tähän karuun todellisuuteen ja toivottavasti tehdään viisaimpia päätöksiä!

blurredesquisse

Oih! Mäkin oon ihan hurahtanut luonnonkosmetiikkaan, joten on aina kiva kuulla vinkkejä siihen liittyen. Täytyypä pitää tämä mielessä, kun seuraavan kerran tekee mieli lähteä kasvohoitoon hemmoteltavaksi. Kiitos tästä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ole hyvä, vilpitön suositus! :)

Taru Mari
Stuff About

Oi kuulostaa ihanalta.<3

Saranda
Tyhjä ajatus

Sitä se olikin. :)

Saraphin (Ei varmistettu) http://saraphina.fi

Todella kiva konsepti! En edes tiennyt, että tällaisia paikkoja löytyy. Kiitos vinkistä :)

Saranda
Tyhjä ajatus

En mäkään ennen kuin Vihreä Kissan Niina otti yhteyttä!! Ihan huikeeta. :)

Kommentoi