Ekologisempaa kauneushoitoa

DSC_0263.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Kauneushuone Vihreä Kissa

 

Hei tyypit, mä olen todella innoissani – mä olen löytänyt Helsingistä kauneushoitolan, joka ei ainoastaan vastaa omia arvojani, mutta tarjoaa myös laadukkaita ja älyttömän ihanilta tuntuvia hoitoja. Kauneushuone Vihreä Kissa käyttää hoidoissaan vain luonnonkosmettiikkaa ja salonki on sisustettu lähes täysin vain kierrätetyillä huonekaluilla ja sisustuselementeillä.

Kuten viimeaikaiset postaukset ovat saattaneet paljastaa, arvostan ekologisuutta, eikä mikään ole mahtavampaa kuin se, että yritykset arvostavat sitä myös. Vihreä Kissa on nimenomaan kestävän kehityksen periaatteilla toimiva kauneushuone. Se on myös ensimmäinen eettisten kauneudnhoitopalveluiden hakusivustolle hyväksytty hoitola (lue lisää).

DSC_0287.JPG

DSC_0298.JPG

DSC_0302.JPG

Musta olisi silti aika kurjaa, jos kauneushoito ei toimisi, vaikka salonki muuten vastaisi omia kestävän kehityksen arvoja. Näin ei kuitenkaan todellakaan käynyt; Vihreän Kissan omistaja ja varsinainen moniosaaja Niina Eertola (ylläolevassa kuvassa) piti minulle parituntia kestävän klassisen kasvohoidon, ja se tuntui taivaallliselta. Olo oli sen jälkeen ainutlaatuisella tavalla raukea ja levännyt, ja iho on pysynyt sen jälkeen paljon tavallista paremmassa kunnossa. Hoidossa käytettiin samoja tuotteita, mitä Vihreässa Kissassa muutenkin eli Dr. Hauschkan luontaiskometiikkaa. Tuotteet tuntuivat todella hyviltä iholla, mutta niistä sitten lisää erillisessä postauksessa.

DSC_0261.JPG

DSC_0293.JPG

DSC_0299.JPG

Niina kuvailee, että vierailu kauneushuoneessa on ”vähimmilläänkin kuin pieni ilomamatka arjen keskellä – syvänrentouttava kokemus”. Kyllä!! Tältä minusta juurikin tuntui. Jos haluat kokea saman, varaa aikasi täältä – nyt saman klassisen kasvohoidon yhteydessä (joka minullekin tehtiin), saa lahjaksi Dr. Hauschkan 30ml Rose Body Creamin sekä minkä tahansa kasvohoidon yhteydesaä kaikista ihonhoitotuotteista -15% pois.

Vihreää Kissaa ja sen tarjouksia voit seurata Facebookissa tai Instagramissa, ja varauksen voit tehdä TÄÄLTÄ.

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (12)
  1. Todella kiva konsepti! En edes tiennyt, että tällaisia paikkoja löytyy. Kiitos vinkistä 🙂

    1. En mäkään ennen kuin Vihreä Kissan Niina otti yhteyttä!! Ihan huikeeta. 🙂

  2. Oi kuulostaa ihanalta.<3

    1. Sitä se olikin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *