”Elä hei vähän”

IMG_3895-7.jpg

Elämäntyylimme saavat monesti ihmetystä osakseen, jos ne eivät joidenkin mielestä ”kohtaa” ikämme kanssa. Keski-ikäistä naista leimataan puumaksi, jos hän viettää viikonloput yökerhossa ja minä, 23-vuotias, olen maailman tylsin nuori kun menen viikonloppuiltaisin kymmeneltä nukkumaan.

Elä hei vähän, sanoi kaverini yksi päivä. Sepä se – käsityksiä täysillä elämisestä voi olla yhtä paljon kuin meitä ihmisiäkin. Mä tunnen olevani elossa aamuisin uimahallissa kun saan nähdä isoista lasi-ikkunoista auringon nousevan. Tai kun ahmin kirjan yhdeltä istumalta sohvalla. Tai kaverin luona yökylässä. Asioita, joita toiset voivat pitää älyttömän tylsinä.

Mä toivon että jokainen voisi elää juuri omannäköistä elämää ja jättää kaikkien muiden ihmettelyt omaan arvoon. Kukaan ei voi määrittää puolestamme mikä on kivaa ja mistä saamme iloa. Uskalla sanoa kavereillesi, että haluat lähteä kotiin ennen viimeistä metroa vaikka olisikin lauantai ja ikämittarissa olisi 20. Tai tanssia pilkkuun asti, vaikka olisit 60.

IMG_3915-9.jpg

IMG_3894-6.jpg

IMG_3935-13.jpg

PS: Sitten asiaa vähän erilaisesta elämisestä – olen mukan Fuck Cancer Run -tapahtuman rahankeräyksessä mukana. Lahjoitukset menevät kaikki Sylva ry:n järjestön syöpäsairaiden nuorten tukemiseen. Jos sinulla on mahdollisuus osallistua keräykseen, avaa ystävällisesti tämä linkki. Jokaisella lahjoituksella on arvoa, niin suurella kuin pienellä. Kiitos!

 

Kuvat: Enna Rautiainen

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (19)
  1. Ahh tuttu tunne. Olen tullut siihen tulokseen, että monesti nämä ”Elä vähän” -henkilöt kaipaavat itse rauhallisia koti-iltoja. Loppujen lopuksi, kenen napaa se kaivaa, jos kaveri viettää viikonloput mieluummin kotonaan kuin baarissa? 🙂 Itse koin aivan liian pitkään huonoa omatuntoa siitä, että ”elämä valuu ohi, kun en nyt ole baarissa juomassa tequilaa ja pitämässä hauskaa”. Menin jopa niin pitkälle, että kävin väkisin baareissa. Ehkä tyhmin idea ikinä. Parasta on, kun tekee just sitä, mistä itse tykkää! 🙂

  2. Oon niiin samoilla linjoilla. 😀 on se vaan niin paljon ihanampaa herätä lauantaina aikasin virkeenä, lähteä ulkoilemaan ja nauttia hidas brekkari levänneenä. Ja perjantai ilta saa mun puolesta olla aivan samanlainen kun mikä tahansa arki-ilta. Ainakin talvella. Tosin fiilikset saattaa muuttua, tänään jo huomasi kevään merkkejä omassa käytöksessä 😉 xx

    1. Ihana Sonja, sama täällä. 🙂 Ja joo kevät (ja KESÄ ♡) tekee jännän levottomaksi, silloin muuttuu vähän ääni kellossa hehe..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *