Elämää Instagram-kuvien takaa osa 2

Tyhjä ajatus

Hei muistatteko edellisen (ja sitä edellisen) postaukseni Instagram-kuvien behind the sceneistä? Tässä jälleen yksi jatko-osa, näitä on hauska tehdä!

(Instagramissa voi seurata nimimerkillä @saranda.dedolli)

Vegaaniset banaaniletut ovat lempiaamupaloja yhteisinä vapaapäivinä. Valitettavasti joudun kuitenkin yleensä kiskomaan poikaystäväni ylös sängystä syömään niitä kun rytmimme ovat toisistaan niin erilaiset. Yleensä eripuramme alkavat jo siinä vaiheessa kun laitan blenderin laulamaan.

(Nyt tuli mieleen se sanonta että "rakkautta on yhteiset aamiaiset". Öhöm.)

Ostin ensimmäisen häämekon jonka sovitin ensimmäisessä hääpukuliikkeessä. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä - noin kolmen viikon verran. Nyt mietin kovasti jo, miten pääsen siitä eroon, koska uusi mekko roikkuu jo pukupussissa. Kuinkakohan kauan menee ennen kuin sen huuma laskeutuu...

(Kuva otettu Lovebirds-liikkeestä, joka on käytettyjen mekkojen hääpukuliike. Aivan ihana paikka.)

Mun ihan lempijuttu viime kesänä: iltauinnit Kuusijärvellä. Menen yleensä aikaisin nukkumaan joten kesäisisin en juurikaan auringonlaskubongaile mutta iltauinnit ovat valvomisen arvoisia.

Luin Henriikka Rönkkösen - Mielikuvituspoikaystävän yhdellä bussimatkalla Bristolista Lontooseen. Lensin sieltä Prahaan eikä mulla ollut enää mitään luettavaa jäljellä... Lentomatka meni kolmea Spotify:hin tallennettua biisejä kuunnellen.

Prahassa! Halusimme mennä joelle polkuveneilemään mutta meidän oli jotenkin todella hankala löytää perille. Matkalla ehdimme riitelemään myös ihan aiheen vierestä (en enää muistanut mistä mutta poikaystäväni muistutti että kuulemma siitä, ettei hän kuunnellut riittävän tosissaan mun urheiluidentiteettiavautimista).

Ja hei: kyllä me oikeasti tehdään muutakin kuin riidellään. Rauha laskeutuu maahan aina viimeistään ensimmäisen banaaniletun jälkeen.

Tämänhetkinen Kiasman näyttely, Ars17, niin huono. Matkalla pettyneinä autolle oikosimme Sanomatalon kautta, jossa sattumoisin oli todella mielenkiintoinen valokuvanäyttely. Ei ollut siis turha keikka.

Poikaystäväni vihaa tätä takkia, tästäkin olemme riidelleet...

Kun heräsin syntymäpäiväaamunani valtavaan vohveliaamiaiseen. Ystävät ovat maailman parhaimmat. <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Rakkautta on se että antaa toisen nukkua kun sitä väsyttää. <3 (Erinomainen postaussarja!)

Saranda
Tyhjä ajatus

Luulen että tuo on paikkansapitävämpi teoria. :D Kiitos paljon palautteesta ja aivan ihanaa, rentouttavaa sunnuntaita sinne. <3

celine
journey

Tää postaussarja on niin ihana! :))))

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos, niin olet sinäkin! :) <3

Yhtä sirkusta!

Sulla on sentään poikaystävä, joka huomaa sun vaatteet, vaikka takkia vihaakin :D Mun mies vastaa aina "ihan sama", kun kysynonko tämä asu hyvä...sitä ei oikeasti liikuta vaatteet yhtään :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahaha mä luulen et toi on yleisin reaktio miehillä... Oikeesti mun poikaystävällä on tosi hyvä maku vaatteiden suhteen. :-D Se tajuu noiden päälle mua enemmän. (Paitsi tässä takkitapauksessa...)

Minnea
Minnean muruja

Ihana postaussarja ja hauskat tarinat kuvien takaa! Meillä on sama, että matkoilta löytyy kauniit kuvat, joiden takana on monesti matkaväsymyksen aiheuttamia riitoja, rakoille käveltyjä jalkoja ja epäonnistuneita ravintolaillallisia :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Hahaha ihana, kuulostaa niiin tutulle. :D:D Mahtavaa viikonlopun jatkoa sinne koko perheelle!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää oli niin hauska! Ja moni kohta kuulosti niin tutulta :D!

Saranda
Tyhjä ajatus

Jes, soulsister! :-D Kiitos ihana kommenttista ja mukavaa maanantaita sinne!

MarikaJohannaP
Hey girl

Samoin :)!

Kommentoi