Elämän reset-nappulat

Tyhjä ajatus

Vartti takkatulen edessä

Oikein pitkä halaus

Ajatuksella nautittu välipala

Saunominen

Lasi valkoviiniä (oh how i miss that shit)

Leikkihetki taaperoikäisen kanssa

Joogatunti

Jalkahieronta

Kylmään veteen pulahtaminen

Kunnon nauru tai vielä parempi, kunnon itku

Tällä viikolla on tuntunut erityisen tärkeältä pysähtyä niinä pieninä hetkinä, kesken pitkiä ja kovasti omaa uskoa koettelevina päivinä. Itse hommia ei ole ollut missään nimessä liikaa, vaan olen henkisesti ottanut ne vähätkin työt ehkä tavallista raskaammin. Stressannut asioista, jotka olisivat hoituneet ehdottomasti vähemmälläkin vaivalla. Ja vaikka tiedostan nuo asiat, välillä on tosi vaikea irtaantua ajattelemaan rennommin.

Onneksi kävin eilen postin kautta hakemassa Weledalta saamiani tuotteita. Weledan Skin food on sellainen klassikkotuote, että oikein hävettää kun pääsen kokeilemaan sitä vasta nyt. Huhujen mukaan varsinainen klassikkotaistelija kuivaa talvi-ihoa vastaan. (Erityisesti Reetan postaus vakuutti ja kunnolla. Olisipa voide ollut mun elämässä omina pahimpina atooppisina aikoina.)

En tiedä ruokkiiko Skin food sieluani samalla tavalla kuin ihoani, mutta yksi juttu on tänä iltana varma: resettaan itseäni viikonloppuun rasvaamalla ihoani ja oikein rasvaisella vegaanijäätelöllä.

Ihanaa viikonloppua, muruset. xx

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentoi