Elämäni biisit x13

Tyhjä ajatus

Hyvää huomenta, ihanat. Alla lista kappaleista YouTube-linkkeineen, joita voitte kuunnella kahvia keittäessänne, ratikkamatkalla tai toimistolla. Lista on laitettu kasaan "elämäni biiseistä" eli sellaisista lauluista, jotka muistuttavat jostakin tärkeästä elämäntapahtumasta tai hetkestä. Olisi mahtava kuulla kommenttiboksissa teidän vastaavanlaisista, merkityksellisistä kappaleista? :-)

Patrick Park - Something Pretty

Patrick Park - Your Smile is a Drug

Juha Tapio - Ratapiha

Jason Mraz - I'm Yours

KT Tunstall - Suddenly I See

Frank Sinatra - Moon River

Anna Puu - Kaunis päivä

James Blunt - Same Mistake

Passenger - Holes

Passenger - Staring at the Stars

Andrea Bocelli - Con te partiro

John Mayer - Slow Dancing in a Burning Room

Milky Chance - Stolen Dance

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

 

Kommentit

emiliakeijusofia

Apua, mulla on kans toi vika, seitsemäs ja yhdeksäs! Sit yks mulle tosi tärkeä biisi mikä saa aina ihan huikean fiiliksen on Alexandra Burken versio Hallelujah -kappaleesta! Sit kans Jenni Vartiainen - Missä muruseni on, tälle kappaleelle mulla on vielä erityisempi merkitys, kun tää oli mun viimeinen kisamusiikki mun voimistelu-uralla, toki orkesteriversiona ja niin että Jenni Vartiainen hyräili meille koko kappaleen uudestaan tuohon kisamusiikkiin. Mut näin se vaan on et jotkut biisit on niitä todella erityisiä! :')

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei vitsi mikä tsägä! <3 Ja en tiedä onko kuullutkaan tota Hallelujan coveria, pitää ehdottomasti pistää pyörimään. :)

Ja mikä kunnia et Jenni Vartiainen on ollut mukana tossa, vau! Se antaa varmasti vielä erityisfiilistä siihen biisiin. :) Jenni on kyl i h a n a. ♡

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin lukevinani eka 'elämäni biitsit'. :D Kiva että osa biiseistä oli vähän tuntemattomia ja osa tuttuja. Uutta musaa on aina kiva löytää. Jason Mrazin Im yours oli lukiossa kova. Oli nostalgista kuulla se nyt pitkästä aikaa.

Saranda
Tyhjä ajatus

Haha oh no, nyt mulle tuli biitsikuume! Kiva kuulla että lauluista iloa. :)

Minnea
Minnean muruja

Mullakin on muutama sama :) Jason Mrazin Im Yours on ihana biisi, joka muistuttaa yhdestä kesästä Australiassa <3 Toinen sama biisi listallani olisi KT Tunstall joka taas muistuttaa Lontoosta.

Saranda
Tyhjä ajatus

Molemmat aivan ihania. <3 :)

Kommentoi