Elämäni paras asia: minä itse

IMG_0239.JPG

Mun on aina ollut vaikeaa sanoa poikaystävälleni, ystävilleni tai perheenjäsenilleni, että he ovat parasta mitä minulle on tapahtunut. Lause on kuulostanut aina korvissani jotenkin hölmöltä. Ikään kuin asiat vaan tapahtuisivat – ja ettei omalla luonteellamme tai meidän tavalla suhtautua tapahtumiin vaikuttaisi mitenkään.

Eiköhän pistetä (terve) itsekkyyshattu päähän ja todeta, että olemme oman elämämme paras asia. Me itse. Luotetaan, että hyvät asiat ovat tapahtuneet koska olemme olleet me – hyviä tyyppejä, jotka ovat vetäneet puoleensa hyviä asioita. Ja että olemalla jatkossakin hyviä tyyppejä, tapahtuu lisää hyviä asioita.

IMG_0180.JPG

IMG_0237.JPG

IMG_0232.JPG

IMG_0238.JPG

Tässä olen minä. Mulla on virheellinen iho, kuvissa (ja yleensä oikeassakin elämässä) huolimattomasti levitetty huulipuna ja paidan kaulus vähän nurin. Urheilen usein, mutta minulla on silti jenkkakahvat. Osaan olla äkkipikainen, neuroottinen ja välillä vähän sinisilmäinen.

Olen silti elämäni paras asia – jos en rakastaisi itseäni, en voisi rakastaa muitakaan. Jos en pitäisi itsestäni huolta, en osaisi huomioida muitakaan. Jos en osaisi olla itseni kanssa, en osaisi olla muidenkaan kanssa.

 

Kuvat: Mariya / Purple Puff

 

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (14)
  1. Ihanasti ajateltu <3

  2. Olet kaunis. sisältä että ulkoa! <3

    1. Sinä myös! <3 Ja mieletön tsemppari aina piristävillä sanoillasi, toivottavasti oot aina noin aurinkoinen. xx

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *