Elossa ollaan vaikka...

Tyhjä ajatus

Uskomatonta, että on vasta joulukuun alku ja olen nyt jo kyllästynyt talveen ja kylmyyteen. Tuntuu absurdilta että tätä tulee kestämään vielä kuukausia. Onneksi tiedän, että pitkiä, kylmiä ja pimeitä talvia on itselläni jo 23 takana ja jokaisen jälkeen on henki säilynyt ja kesä lopulta lämmittänyt.

Kummasti se auttaa - nimittäin vanhojen kokemusten kertaaminen vaikeiden aikojen aikana. Monet asiat elämässä ovat tuntuneet ylitsepääsemättömiltä tai etukäteen sellaisilta, että eihän niistä voi millään selvitä. Se, mikä ei tapa, ärsyttää ensin tosi paljon ja sitten se vahvistaa.

PS: Näitä kuviakaan varten ei ole tapettu ketään. Turkis on teko ja alunperin isoäitini. :)

 

Kuvat: Mariya Sadovnychenko / Purple puff

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Martsa (Ei varmistettu)

Heips! Ihan hiljattain eksyin tänne sinun blogiin ja nyt sitä jo melko paljon läpi selanneena piti heti tulla tänne kehaisemaan. Todella miellyttävää luettavaa, kauniita kuvia ja mielenkiintoisia aiheita! Varmasti menee lukulistani kärkeen! Hyvää talven jatkoa sinulle sinne ihanuus!:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Onko maailman ihanin kommentti! <3 KIITOS, piristit mua todella paljon. Tosi mukavaa viikonloppua sinne myös ja tervetuloa lukijaksi! :)

Kommentoi