En vieläkään aio ikinä muuttaa pois Aurinkolahdesta

Tyhjä ajatus

Olin tulossa tänne vannomaan ääneen kuinka en aio koskaan muuttaa pois Aurinkolahdesta, kunnes déjà-vu vyöryi päälle: olen kirjoittanut tästä aikasemminkin. Pikaisen googlettelun jälkeen törmäsin tekstiin, jonka olin julkaissut lähes päivälleen vuosi sitten. Siinä vannoin ääneen, mitä muutakaan kuin, etten aio koskaan muuttaa pois Aurinkolahdesta.

Mikä on muuttunut sitten edellisvuoden? No, meidän perhekohtaamiset on ihan yhtä kliseisiä. Suunnittelematta törmätään hiekkarannan portailla, käydään uimassa, juodaan jonkun tuomaa termarikahvia, piipahdetaan muurinpohjaletuilla. Joku tulee moikkaamaan etäpäivänä, toinen käväsee kahvitauolla tai on menossa vasta iltavuoroon, kolmas (krhm, en myönnä) pakenee kotoa kirjoittamisen vastuuta. Tänä kesänä kuvioissa on myös pienet rattaat ja pieni taapero, jonka kanssa auringonotto ei olekaan ihan niin yksinkertaista.

Ja ne uivat mummot! Olen alkanut bondailemaan heidän kanssa. He ovat kaikki itsenäisiä aamu-uimareita jotka vain sattuvat biitsille samaan aikaan ja vaihtavat aina kuulumisia. Yksi kerää joka aamu roskia rannalta uinnin jälkeen, toinen ihailee aina ääneen vohvelikylpytakkiani. Ihana kuulua joukkoon.

Mikäköhän on erilaista sitten ensi vuonna? Näillä näkymin mukanamme on vielä yhdet rattaat jossa nukkuu muutamakuinen vauva. Aamu-uinnille ei ehkä ihan noin vain mennä, tai no oikeasti miksi ei, jos isä on lapsen kanssa kotona. Moni asia voi kuitenkin muuttua mutta mä en muuta minnekään: aion asua täällä ikuisesti.

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

iidis
Varpain jaloin

Mulla on sama tunne Töölöstä. Nyt kun Turusta palatessa toivottavasti taas löydetään ihana koti Töölöstä en enää ikinä halua muuttaa muualle.

Saranda
Tyhjä ajatus

Eikö ookin tosi ihana tunne kun tietää koko sydämellään että joku alue on vain koti? Mä toivon niin paljon et löydätte teidän näköisen mukavan kodin Töölöstä. <3

iidis
Varpain jaloin

Se on todella hyvä tunne <3

shell shockers (Ei varmistettu) http://shellshockers-io.com

Summer vacation has many opportunities for the whole family to enjoy

Kommentoi