Enää en vähättele itseäni

Tyhjä ajatus

Tiedättekö ne tyypit, jotka vaikuttavat kaikin puolin cooleilta - joilla on niin paljon itsevarmuutta ja säteilyä, että sen voi melkein käsin koskea? Jotka hymyilevät, pärjäävät, vitsailevat ja vaikuttavat siltä, että heidän elämänsä ovat raiteillaan?

Tosiasiassa sillä samalla henkilöllä voi olla kaikki mitä sinullakin - rakkaita ihmissuhteita, kiva työ, kiva asunto ja taloudellisesti asiat ihan hyvin. Tai puolestaan parisuhdekriisi, epävakaat tulot ja putkiremppa tulossa. Ei mitään sen vähemmän tai enemmän.

Olen huomannut, että pysähdyn usein ihailemaan ihmisiä en niinkään heidän saavutusten tai taustojensa vuoksi, vaan juurikin siksi, että heillä on itsevarmuutta. Itsevarmuutta hakea ja vaatia sitä mitä haluavat, itsevarmuutta olla vähän hölmöjä ja itsevarmuutta olla kaikille reilu ja mukava. Ihmiset, jotka ovat minun silmissäni cooleja, eivät vähättele itseään.

Ja sellainen minäkin haluan olla, vähättelemättä itseäni. Kun menen työhaastatteluun, haluan astua ovesta sisään sillä asenteella, että minusta on tähän ja että on hyötyä tälle yritykselle, jos saavat minut. Kun sanon olevani bloggaaja, en halua että ensimmäinen lauseeni sen jälkeen on "mut siis en saa siitä palkkaa elättääkseni itseni". Kun salilla paukkuu enkat, haluan tuulettaa sydämeni kyllyydestä ja olla vilkaisematta naapurin mimmiin, joka nostaa tangosta tuplasti minua enemmän.

Itsevarmaa ja coolia loppuviikkoa kaikille!;)

Ps. Kaappaan huomiseksi eli perjantaiksi Trendin ja Lilyn Snapchat-tilin - paree siis seurata Snäpissä nimimerkkiä @trendimag !

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Just näin! Muistuta mua tästä kun meen seuraavan kerran työhaastatteluun. :'D

Saranda
Tyhjä ajatus

I will jos saan tiedon siitä/lukea siitä!:D

IHANAA viikonloppua!<3

Suvi K.
Sisunainen

Samoin! :D

Taru Mari
Stuff About

Onneksi tätä varmuutta tulee usein iän mukana. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Jep, jotain hyvää vanhetessakin haha :-D Iloista päivää sinne! <3

Taru Mari
Stuff About

Kiitos samoin!

Kommentoi