Ensi viikolla: I Love Me -messut ja 10 lipun arvonta

DSC_4482.JPG

* Yhteistyössä: I Love Me -messut

 

Olisin halunnut aloittaa tämän postauksen jollain niin paljon coolimmalla tavalla, mutta en pysty! Haluan vain kiljasta että se on täällä taas!

I Love Me -messut (entiseltä nimeltään Kauneus ja terveys) olivat ensimmäisiä asioita mitä aloimme ”aikuisina” tekemään yhdessä äitini ja siskojeni kanssa. Toki käymme vuoden aikana porukalla paljon syömässä, kylpylöissä, ostoksilla ja niin edelleen, mutta I Love Me -messut ovat se yksi juttu, joka säilyy vuodesta toiseen. Lokakuun loppupuolella raivataan yksi viikonloppu tyhjäksi yhdessä olemiseen, itsensä hemmotteluun, uusiin brändeihin tutustumiseen ja elämästä, kauneudesta, hyvinvoinnista ja muodista inspiroitumiseen.

Huolimatta siitä, onko sinulla vastaavia rituaaleja tai entuudestaan muistoja messuilta, messujen virallisena yhteistyöbloggaajana minulla on mahdollisuus tarjota viidelle onnekkaalle 2x liput I Love Me -messuille 20.-22.10 Helsingin Messukeskukseen. Jep, viidelle!

 

Arvonnan säännöt: kerro kommentissa kenet viet ja miksi messuille, jos voitat liput itsellesi. Muista jättää sähköpostiosoite kommenttikenttään (ei yhteystietolomakkeeseen).

Arvonta päättyy: keskiviikkona 11.10. klo 29.39.

 

Sillä välin kun jännitätte tulosta, voitte tutustua nettisivuilla mitä kaikkea I Love Me -messuilla onkaan tarjottavana tänä vuonna. Itse olen superinnoissani ainakin Luonnollisuus ja I love jooga -osioista. Messuilla on otettu ilahduttavasti huomioon myös ekomuotimerkit, enkä tietenkään malta odottaa että pääsen maistamaan erilaisia raakaherkku-uutuksia…

Onnea arvontaan muruset!

DSC_4485-001.JPG

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (70)
  1. Veisin äitini. Hän täyttää joulukuussa 75v., ja on aina ollut kiinnostunut muodista ja kaikesta kauniista, mutta antanut aivan liian vähän aikaa itselleen nauttia niistä, koska on huolehtinut aina muista ja muusta ensin. Tämä päivä olisi hänelle.
    zaikkis@hotmail.com

  2. SonjaSimolin
    11.10.2017, 16:56

    Veisin parhaan ystäväni Pinjan, Pinja on haaveillut kauneusmessuista pitkään!❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *