Erilaisempi laukkukokoelma

Laukkukokoelmien esittelyt ovat kulkeneet vuosikausia blogeissa mukana. Eikä niissä mielestäni ole mitään vikaa – joku, joka harkitsee jonkun kalliimman laukun ostamisen varmasti mielellään lukee etukäteen toisen käyttökokemuksia. Harkitut laukkuostokset ovat enemmän kuin jees.

Sosiaalisessa mediassa voi kuitenkin saada helposti sellaisen käsityksen, että jokainen nainen tarvitsee vähintään yhden luksusmerkkilaukun, mielellään enemmänkin. Ja se ajatus ahdistaa vähän, koska se ei ole totta. Siksi ajattelin jakaa mun ”laukkukokoelman” johon kuuluu oikeastaan vain yksi laukku ja lisäksi reppu ja kangaskassi. Kaapin perukoihin on kerääntynyt jotain muitakin laukkuja vuosien saatossa, mutta oikeasti ”tarvitsen” vain näitä kolmea (en oikeasti edes tarvitse, mutta ne helpottavat elämääni. Älä kuitenkaan mene kauppaan ostamaan näitä vain siksi koska minä olen ostanut tai saanut.)

LONGCHAMPIN KÄSILAUKKU

DSC_4281.JPGDSC_4217.JPG

Sain Longchampin Le Pliagen -käsilaukun 19-vuotissyntymäpäivänäni Suomeen visiitille tulleelta enoltani ja hänen nykyiseltä vaimoltaan. En ensin tykännyt siitä yhtään – vihreä on ehkä vähiten suosikkivärini ja malli näytti mielestäni todella mummomaiselta. Kiinnyin laukkuun kuitenkin muutamassa päivässä ja se on roikkunut käsivarressani siitä asti harvase päivä.

(Suora auringonvalo hämää, väri on todellisuudessa paljon tummempi.)

GLOBE HOPEN LINDA-REPPU

DSC_4529.JPGDSC_4534.JPGGlobe Hope on yksi lempivaatebrändeistäni, koska se hyödyntää tuotteiden valmistuksessa kierrätys- ja ylijäämämateriaalia. Viime syksynä yhteistyön kautta saatu Linda-reppu on tehty Ruotsin armeijan laivastosäkeistä ja on siksi tosi kestävää materiaalia. Tykkään tosi paljon sen yksinkertaisesta ulkonäöstä ja tietysti siitä, että se on varsinainen tilaihme. Reppu nielee sisäänsä pienen omaisuuteni eikä kuitenkaan ole raskas selälle.

MARIMEKKO-KASSI

DSC_9084.JPGDSC_9020-003 – kopio.JPGSinäkin, Brutukseni. Kyllä, vuoden katukuva-brainwashin jälkeen aloin itsekin himoitsemaan Marimekko-kassia ja tietysti lempivärissäni, tummansinisessä. Sain sen muutama kuukausi sitten lahjaksi ystävältäni ja onhan se IHANA. Marimekko-kassi kulkee mukana arkena, erityisesti rentoina päivinä.

Onko teillä joku luottolaukku, -reppu tai -kassi?

SARANDA

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (11)
  1. Olipa hauska postaus 🙂

  2. Tyylikäs kokoelma! 🙂 Ja hassu sattuma sillä oon itse jo tovin funtsinut tekäväni myös postauksen omasta laukkukokoelmastani, josta ei kauhian montaa luksusmerkkilaukkua löydy 😀 Jotenkin siis tosi samaistuttavaa ja piristävää bongata, että en oo ainut luksusmerkkilaukuton 🙂

    Mira | http://fashionpoetry.eu/

    1. Hei kiva kuulla. 🙂 Odotan innolla sun laukkujenesittelyä! 🙂 Parasta viikonloppua sinne. <3

      1. Ihana kuulla! 🙂 Kiitos, parasta viikonloppua sinnekin ihanainen! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *