Eristäydy välillä

Tyhjä ajatus

Mun oli tarkoitus vetäytyä blogista juhannuksena: olla tavoiteltavuuden sijaan mökin kuistilla tai saunalauteilla, järvessä uimassa tai vaakatasossa kirja kädessä. Sen sijaan matalalle profiilille olikin tarvetta jo alkuviikosta ja jätin sosiaalisen median ja blogin TV:n, pyykinpesun ja kotiseudun pitkien kävelylenkkien takia. Radiohiljaisuus silloin kun täällä ei muutenkaan ole ketään -taktikointi ei toiminut vaan mun tekee mieli höpistä täällä kaikkea maan ja taivaan väliltä just nyt kun te muut todennäköisesti vaihdatte vapaalle.

Erakoituminen silloin tällöin on itselleni ainakin sitä ravitsevaa sieluruokaa. Aina ei vain pysty ennakoida milloin sitä tarvitsee. Olen hyvin onnekkaassa asemassa kun tämänhetkinen työtilanteeni sallii sen että voin silloin tällöin spontaanistikin eristäytyä töistä ja muusta maailmasta.

Ja jos sitä mahdollisuutta ei olisi, ainakin on juhannus.

Toivon että teillä on tänä viikonloppua tilaisuus rauhoittua ja kytkeytyä pois - jos siltä siis vain tuntuu. Muuten mä oon täällä jos seura ja lukeminen kelpaa! Oon mä siellä mökilläkin, ihanien ystävien ja sen kirjan kanssa.

 

Rauhallista juhannusta. <3

 

 

Kylpytakki: Familon

 

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Annika Miettinen

Toi tekee kyl välil niiiiin järjettömän hyvää! <3 Ihanaa Juhannusta sulle!:)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oodi eristäytymiselle! Samoin ihana, siellä varmaan paistaa aurinkokin toisin kuin täällä... :D

Anna-Maria K (Ei varmistettu) http://www.anna-mariak.com/

Hyvää juhannusta ihana!

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuin myös! :) <3 Toivottavasti rentoudut ja nautit!

Kommentoi