First look / 5.5.2018

Tyhjä ajatus

Joko olette kyllästyneet hääjuttuihin? Minä en, hehe. Sunnuntain ratoksi aivot narikkaan tekstin puolesta ja kuvia eetteriin sen sijaan. Tässä meidän taitavan häävalokuvaajan Katarina Kirvesmäen ottamat first look -kuvat.

First look -kuvat toimivat meidän mielestä tosi hyvin, koska halusimme hoitaa valokuvauksen kaikessa rauhassa ennen vihkimistä. Itseni tuntien olisin hätäillyt kuvien kanssa jos olisimme ottaneet ne vihkimisen jälkeen, takaraivossa ajatus siitä että vieraat odottavat ja meiltä jää osa juhlista välissä. Me halusimme myös kävellä "alttarilla" yhdessä joten olisimme nähneet toisemme joka tapauksessa ennen vihkimistä.

First lookissa on myös se "tarina" joka näkyy hauskasti kuvissa. Ja meidän tarinan sisällä on vielä oma tarina kun Ferhat kertoi mulle kuvia ottaessa ensin "rakas sä oot tosi kaunis" ja sen jälkeen "lokki kakkasi muuten just vähän aikaa sitten mun päälle". Ennen kun saavuin juhlapaikalle Ferhat oli tosiaan seissyt puku ja hiukset valmiina juhlapaikan terassilla kun lokki lensi ohi ja teki tarpeensa hänen vaatteisiin ja hiuksiin. Anoppini toimi nopeasti ja sai puhdistettua vahingon mutta mä en voinut lakata nauramasta kun kuulin jutun. Kuten kuvistakin näkyy. :D

Lokkia lukuun ottamatta kaikki meni häissä ihan täydellisesti. Sitä paitsi, jotkut uskovat että lokin kakka tarkoittaa hyvää onnea ja ainakin siitä sai hauskan tarinan kerrottavaksi mulle ja kaikille muille.

 

 

Kaikki kuvat: Katarina Kirvesmäki

 

 

SARANDA
  
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Sssanna (Ei varmistettu)

Tosi kiva idea ottaa kuvat noin, ja hyvät kuvat saittekin, näytätte onnellisilta! :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kiitos Sanna. :) Kieltämättä tuntuu et se oli ihan paras mahollinen ratkaisu meille!

Ihanaa päivää sinne. :*

vex 3 (Ei varmistettu) http://vex-3.com

They look beautiful and very happy, thank you for sharing beautiful pictures

Kommentoi