Haaste: sanotaan unelmamme ääneen

Tyhjä ajatus

Ehdin jo aikaisemmin kitistä liikuntakiellostani Instagramissa. Toista viikkoa kipeänä kerkeää valittaa kaikenlaista, mutta suurimman osan ajasta olen huomannut käyttäväni haaveillen ja suunnitelmia laatien. Olen miettinyt paljon sitä, kuinka etenkin terveenä, ihmisellä on mahdollisuus saavuttaa mitä tahansa elämässä. Voi olla ehkä vähän sinisilmäistä arvostella omia aikaisempia valintoja sängystä käsin, mutta olen naurannut omille aikaisemmille tekosyilleni olla tekemättä tuota tai menemättä tuonne. Tilaisuuksista, joista olen kieltäytynyt tai joihin on nolottanut tarttua.

Haluan kannustaa kaikkia uskomaan omiin unelmiin ja tehdä rohkeita päätöksiä niiden toteuttamiseksi. Olisi mahtavaa kuulla, mistä te haaveilette. Siksi haastankin kaikkia tämän postauksen lukeneita paljastamaan kommenttiboksissa yhden oman unelman. :) Unelman ääneen sanominen on mielestäni yksi konkreettinen askel kohti sen toteuttamista, ja kun sen on kerran paljastanut muille, hinku muuttaa haaveet suunnitelmiksi vahvistuu. Tosin kommentin voi kirjoittaa anonyyminäkin, jos jätät Nimi -kohdan tyhjäksi.

Aloitetaan yhdestä omastani:

Haaveilen siitä, että valmistuttuani voin tehdä kaksi työtä. Osa-aikaisena jossakin järjestössä, jossa annetaan kriisiapua kehitysmaissa tai jossa tuetaan sairaita lapsia Suomessa tai ulkomailla. Loput työajasta haaveilen käyttäväni blogiin, kirjoittamiseen ja freelancerina toimimiseen.

Mikä sinun haaveesi on?

Hattu, housut ja kengät: H&M
Neule: kirpparilta

 

SARANDA

 

OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit

Pauulina (Ei varmistettu)

Haaveilen siitä että selkäkipuni häviäisi ja pääsen urheilemaan taas ja ehkä sitä myöten aloittaa liikuntaan keskittyvä omakin blogi. :) Ja vähän läheisempi haave on se et pääsisin talveksi Meksikoon, karkuun kylmyyttä ja sisarpuoltani moikkaamaan. Lippuja vaille valmis haave. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Oii, tsemppiä ja paranemisia! Ja blogi ilman muuta pystyyn. <3 Meksiko-suunnitelmat kuulostaa ihan mahtavilta!

Mimmmu (Ei varmistettu)

Haaveenani on saada parisuhde jonkun ihanan ja sitoutumiskykyisen- ja haluisen miehen kanssa ja päästä suunnittelemaan yhteisiä häitä ja perhettä :) Kliseistä mutta minulle tärkeää!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tää oli niin ihana kommentti!♡ Ja kuulostaa ihan multa pari vuotta sitten! :D Ja jollain kummalla tavalla se mies ilmestyi mun elämään, ja se on ihanampi kuin mitä oisin edes uskaltanut haaveilla. Joten aivan vuoren varmasti sulle tapahtuu samoin heti kuin oikea aika ja oikea ihminen sattuu kohdalle! Kiitos kommentista, Mimmmu! :)

VeeraKaroliina (Ei varmistettu) http://balanceandbarbells.blogspot.com

Ihana unelma Saranda!
Haaveilen itsekin järjestötyöstä. Tai kenties julkisen sektorin puolellakin työskentelystä. Tällä hetkellä haaveilen ehkä enemmän kuitenkin konkreettisemmasta ja lähempänä tulevaisuudessta saavutettavasta asiasta: A:n kanssa säästetään New Yorkin reissua varten, joka toteutuisi vuoden päästä. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Nykki!? IHANAA! Onnea säästämiseen, tollasen matkan eteen sitä ehkä pystyykin kun palkinto motivoi! :)

Ja hei, julkinen tai kolmas sektori, susta tulee ihan loistava sosiaalialan ammattilainen <3 (olihan se sosiaaliala eikä sosiaalipsyka? :D vai kumpikaan!?)

Susann
Eleganssi

Haaveilen arjen perusvarmuudesta: että saisi valmistumisen jälkeen mieluista oman alan työtä, että olisi varaa hankkia kotoisa asunto hyvältä paikalta, että olisi sen verran stabiilia, että voisi suunnitella pidemmälle. Opiskelijaelämä on kovin epävarmaa, vaikka pitkän tähtäimen suunnitelmia pitäisi silti yrittää tehdä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Tiedän tuon tunteen opiskelijana itsekin. :) Super hieno juttu et opiskelet kuitenkin, se on yksi erinomainen tapa "selustaa" tulevaisuus! Kaikkea hyvää ja jokaisen haaveen toteutumista sinulle, Susann. xx :)

Hymyileoletupea

Haaveilen: 

Pinnallisesti: Järjestyksessä olevasta vaatekaapista, jonka edessä aamuisin osaisi yhdellä silmäyksellä valita, mitä pistää päälleen

Syvällisesti: Siitä, että lakkaisin vertailemasta itseäni muihin. 

Salaa: Kesähäistä.

Ihana haaste. Mä uskon vahvasti, että haaveet voi toteutua, kun ne sanoo ääneen tai kirjoittaa paperille. Yksi kiva tapa haaveilla on tehdä elämän aarrekartta. Me kokoonnuttiin ystävien kanssa tässä taannoin askartelemaan semmosia mun luo ja samalla nautittiin brunssia. Ihana tapa viettää aikaa ystävien kesken ja tuo aarrekartan teko on tosi hauskaa ja sen tiimoilta syntyy ihan loistavia keskusteluja. 

 

Saranda
Tyhjä ajatus

Ääh mulle tuli tästä kommentista ihan mieletön inspiraatiotulva! Brunssi + ystävät + ajatuskartta = varma paika ja aika saada kannustusta omiin haaveisiin ja suunnitelmiin! Toivon että sinun jokainen niistä toteutuu! :)

Mel (Ei varmistettu)

Itsekin haaveilen rakkaudesta ja kestävästä parisuhteesta. Se on ehkä se suurin haave. Lisäksi toivon, että saan tulevaisuudessa tehdä mieleistä työtä ja omistaa ihanan astiaston (:D)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuulostaa niin hyvältä! <3 Astiasto mukaan lukien! :D

Toimitus
Toimitus

Hyvä ajatus tämä unelmien ääneen lausuminen! Meidän haaveemme on, että sitä myötä kun nostimme postauksesi etusivulle Päivän puheenaiheeksi, yhä useampi löytää sen lukemaan. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania olette, Toimituksen tyypit. <3

Kiti

Haaveilen rohkeudesta ja vahvasta näkemyksestä kirjoittamiseen.

Haaveilen, että elämäni jatkuisi juuri näin.

Haaveilen ehkä vähän myös Clarisonic Mia 2:sta!

Saranda
Tyhjä ajatus

Voi miten ihana kommentti ja kauniita haaveita!

Mun oli pakko googlettaa Clarison Mia 2 (oon välillä tosi out jutuista) ja eiköhän omaankin haavelistaan tullut yksi asia lisää! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluan säästää tarpeeksi rahaa, irtisanoutua nihkeästä työstä ja ottaa rauhassa aikaa päättää mitä oikeasti haluan elämältä.
Kiitos aurinkoisesta blogista ja haasteesta. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Kuulostaa just sellaselta asialta mitä kannattaakin tehdä. :) Ja kiitos! :)

LadyLipstick
Lipstick Mafia

Eräs ystäväni sanoi minulle vähän aikaa sitten, kun tuskailin kaikkien haaveideni ja ideoideni kanssa, että "Tee yksi pieni asia". Sen jälkeen kun olet kertonut unelmasi ääneen, seuraava steppi on tehdä yksi pieni asia sen eteen. Rohkeutta <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Viisas ystävä sinulla. :) Aion pitää tuon lauseen mielessä!

maitokahvi
Päivän ajatus

Mä haluan elää itseni näköistä elämää, täydellä sydämellä. Ja rakastaa, paljon ja kaikkia. Ja mahdollisimman usein pysähtyä ja olla läsnä ja huomata kaikki hyvä ympärillä <3 Ja lopulta myös muistaa, että maailma on leikkikenttä, kaikki on mahdollista, eikä mikään lopulta ole niin tärkeää. :)

Ihana, inspiroiva postaus!

Saranda
Tyhjä ajatus

Oli ihana avata Lily.fi ja lukea suoraan tämä kommentti! Nuo kuulostaa juuri sellaisilta asioilta, joilla on elämässä oikeasti merkitystä. :) Ja kiitos paljon!

La-ura
tuska onni elämä

Oma hevonen ja sen kanssa tehdyt maastolenkit syksyisissä maisemissa. Siitä minä haaveilen, mutta opiskelijana saan tyytyäkin haaveiluun. Mutta vielä joskus minulla on oma hepo ja sitten me maastoilemme :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ooh ihanaa, toivottavasti pääset opintojen jälkeen kivaan ammattiin ja saat upean hepan!:)

Kommentoi