Happy hilpeä huhtikuu

Yläasteella ystäväni Minna keksi huhtikuulle etuliitteen happy hilpeän. Mahtava nainen, keksihän hän tälle blogille nimenkin.

Maanantai on mun voimapäivä. Huhtikuu mun voimakuukausi. Ja kevät mun voimavuodenaika. Ja ne kaikki kohtaavat tänään. (Aprillipäivästä ja jekuista en tykkää, mutta jotain huonoahan täytyy tässäkin päivässä olla.)

Elin viime viikon loppupuolella jonkinlaista lopputalven väsymystä, joka näkyi täällä blogissa ja Instagramissakin. Some-päivitysten sijaan söin pannaria, kävin pitkillä vaunulenkeillä, kävin ihan maailman parhaiden ystävien kanssa aamiaisella ja nukuin pankkiin. Ilmeisesti Elaakin väsytti, sillä alle kuusiviikkoinen veti sikeitä yli seitsemän tuntia yössä, ääntäkään päästämättä.

Nyt meillä on molemmilla energiaa vastaanottaa vuoden voimaannuttavin kuukausi. Tänään tapaamme ensin neuvolalääkärin ja sitten erään uuden ystävän, johon olen tutustunut blogin kautta. Sen jälkeen annan ensimmäisen kirjahaastattelun, en meinaa pysyä pöksyissäni. (Tai siis sukkahousuissani, koska on riittävän lämmin niillekin.)

Maaliskuu oli ihana mutta vähän liian sekava. Vähän liikaa uutta, vähän liian itkuista. Vähän liikaa epävarmuutta pienen elämän kasvattamisesta, vaikka meillä menee oikeasti tosi hyvin.

Yksi aivan mahtava asia maaliskuussakin oli: blogiin on ilmeisesti löytänyt uusia tyyppejä, sillä kävijäluvut olivat korkeammalla kuin koskaan. Vaikka välillä tuntuu, etten muuta höpisekään kuin Elasta, statistiikka kertoo, että vauva-asiat kiinnostaa teitä eniten. Ja hyvä niin, koska Ela on niin suuri osa mun arkea, niin iso osa mua, etten voi välttyä siitä kirjoittamisesta ilman että tuntuu feikiltä.

Happy hilpeää huhtikuuta, kaverit.

Kotimainen neule on saatu: Aurora Sofia

Kommentit (2)
  1. Ää miten ihanaa, kun sun näistä tuoreimmista postauksista vaan huokuu semmonen yleinen onnellisuus ja rauha! :’) <3

    Hurmaavaa huhtikuuta!

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Hei kiitos! Tosi ihana kuulla että se välttyy. 🙂 ps. Hurmaava huhtikuu kuulostaa paljon paremmalta kuin happy hilpeä. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *