Hei Lontoosta!

Tyhjä ajatus

Moikka! En sitten osannutkaan pysyä kaukana reaaliaikaisesta päivittämisestä kuten vähän tässä postauksessa enteilin. Takana on toinen (perusteellisesti hyvin ja pitkään nukuttu) yö Hiltonin hotellissa, josta ei toistaiseksi ole vielä mitään pahaa sanottavaa. Tyylikkäät huoneet, erinomainen sijainti ja ystävällinen palvelu.

Tänään on tarkoitus aloittaa päivä aamiaisella ja pienellä shoppailulla Camdenissa ja jatkaa sieltä ainakin British Museumiin, johon en viime kerralla ehtinyt. Vielä on pari päivää aikaa kierrellä ja kaarrella, joten kaikki Lontoon reissuvinkit otetaan sydämellisesti vastaan.

Mukavaa sunnuntaita! <3

 

SARANDA
 
OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FI
FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN /
SNAPCHAT: SARANDADEDOLLI

Kommentit

Saana Väliheikki
LAVLI

Moikka! Mun ehdoton suosikkipaikka on St Katherine Docks. Se on rauhallinen pienivenesatama, jossa harvempi turisti tajuaa käydä. Paljon söpöjä pieniä veneitä, sekä nättejä taloja ja kasvi-istutuksia. Kesällä siellä oli myös jäätelökojuja. Satama sijaitsee ihan Tower Bridgen vieressä, pohjoisrannalla ja etelästäpäin katsottuna oikealla puolella siltaa (eli Tower of Londonia vastakkaisella puolella). On muuten varmasti myös mainio paikka ottaa blogikuvia ;) Löydät sen helpoiten katsomalla Google Mapsista.

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana Saana! Iso kiitos vinkistä <3 Kuulostaa tosi kivalta paikalta.

Kommentoi