Hei sinä, säkin voit avautua

DSC_0230.JPG

Tää bloggaaminen – se on aika itsekeskeistä puuhaa. Mitä minä olen pukenut, mitä minä olen ajatellut, miltä mun kodissa näyttää…

Ja ahkerasti kuuntelette ja kommentoitte ja tuette! Ootte ehkä maailman parhaita, tiesittekö sen?

Siksi vuorostaan haluan kuulla mitä sulle kuuluu? Mitä sun mielessä on päällimmäisenä just nyt? Kerro tai avaudu ihan mistä vain, pienestä tai isosta, omalla nimellä tai ilman. Lupaan että tällä kertaa minä puolestaan kuuntelen, kommentoin ja tuen.

DSC_0233.JPG

DSC_0261-001.JPG

DSC_0222.JPG

SARANDA OTA YHTEYTTÄ: TYHJAAJATUS@LIVE.FIFACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Kommentit (8)
 1. No kuule mua ottaa näin juuri työpaikan kahvihuoneesta tulleena aikuisten naisten tädittely ja mummottelu. Mä olen ammatti-ihminen siinä missä kolmikymppinen mieskin (vähintään). Silti asenteet on sitä, että koska en enää ole siinä iässä, mitä enin osa kolmikymppisistä pitää haluttavana (ei koske kaikkia), saa ihan vapaasti yleisessä keskustelussa vähätellä ja nimenomaan sukupuoleen viittaavin termein. Mun mielestä se kertoo yleisestä naisvihasta, jota toteutetaan sen enempää ajattelematta. Ja miksi nuorempaa naista ei kohdella näin. Kertooko se siitä, että häntäkin arvioidaan edelleen sukupuolisen vetovoiman perusteella?
  Mummoudessa ei ole mitään vikaa, mutta siinä on, että sitä sanaa käytetään vähättelevässä mielessä ja sitä käytetään kuvaillessa avutonta, ymmärtämätöntä, hidasta ja osaamatonta. Mummoparkki? Mummonmarkkaa?

  1. Moi ja kiitos kommenttista! Jaan turhautumisesi sun kanssa vaikken suoraan tiedäkääm miltä susta tuntuu. Kuulostaa tosi raivostuttavalta jos työyhteisössä tehdään noin!

   Samaan aikaan myönnän että käytän mummo-termiä esim. ”Oon niin mummo kun meen aikaisin nukkumaan” ja se on väärin. Ei ole reilua yhdistää tuollaista sanaa mihinkään luonteenpiirteeseen tai elämäntyyliin. Aion korjata tämän asian samantien, kiitos kun sait mut ajattelemaan. 🙂

   Toivon todellakin että samaan asiaan herää myös sun kolleegat ja että pystyt puhumaan siitä teidän työyhteisössä jos homma ei muuten muutu.

   Kivaa päivää sulle. <3

 2. Moi Saranda. Mulle kuuluu hyvää. Oon nukkunut viime aikoina tosi huonosti, 4-6 tuntia yössä ja se alkaa painaa jo.. Oon vaan ollut tosi fiiliksissä tosta säästä ja kans uudesta duunista jossa on roppakaupalla uusia asioita opeteltavana, mietin paljon työasioita myös iltasin. Mutta kaikkeen tottuu. Varattiin kaverin kanssa myös loma Kreikasta loppukesästä joten nyt on myös jotain mitä odottaa.

  Oon kauan miettinyt blogin aloittamista. Jotenkin vaan tuntuu että kaikki mukaan lukien sä on niin hyviä siinä ja että itelleen ei oo mitään annettavaa. Mitkä ois sun vinkit aloittelevalle bloggaajalle ja miten pääsis sun mielestä parhaiten alkuun?

  1. Hei ihana! Onnea uudesta työpaikasta. 🙂 Se on kyllä totta että uuden asioiden opetteleminen ja omaksuminen vie paljon aikaa ja energiaa. Sitä on iltaisin tavallista väsyneempi mutta jos ne asiat pyörii vielä päässä, voi olla hankala nukahtaa. Mutta kuulostaa että oisit silti innoissasi työstä, tosi hyvä asenne. 🙂 Toivottavasti saat lähiaikoina nukuttua paremmin. <3

   Mulla on tapana sanoa kaikille jotka miettii blogin perustamista että anna mennä vain! Mun mielestä ei ole mitään sellasia valmiita bloggaajiksi soveltuvia ihmisiä, blogeja on yhtä monenlaisia kuin niiden kirjoittajiakin. 🙂 Parhaiten pääsee alkuun kun tutustuu että mihin pohjaan tai portaalin blogin haluaa perustaa ja miettii, mistä haluaa kirjoittaa. Kannattaa päivittää säännöllisin väliajoin, yrittää kehittää itseään sekä olla oma itsensä. 🙂 Kysy ihmeessä jos sulla on jotain spesifimpää mielessä.

   Mut miten siistiä toi teidän Kreikan matka! Aivan ihanaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *